Gaminimo eiga

1. Mėsą supjaustykite ir sudėkite į 3 litrus vandens. Suberkite pipirus, šaukštelį druskos, lauro lapus. Virkite apie 1 valandą.

2. Mėsą išgriebkite, o sultinį nukoškite.

3. Svogūnus smulkiai supjaustykite, morką sutarkuokite ir kepkite kartu su smulkinta jautiena ir išspaustais česnakais aliejuje apie 5-8 minutes.

4. Išimkite sėklytes ir supjaustykite saldžiąją papriką.

5. Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite. Smulkiai supjaustykite.

6. Į puodą sudėkite keptus svogūnus su jautiena, paprikas ir pomidorus.

7. Užpilkite sultinio, įberkite druskos, smulkintas kalendras ir petražoles. Įdėkite pomidorų tyrės, džiovintas aitriąsias paprikas ir virkite apie 20 minučių.

8. Suberkite ryžius ir virkite dar 15 minučių.

9. Paragaukite, jei trūksta, įberkite dar druskos, pipirų.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Žuvienė su lašiša
Lengvai paruošiamas
30 min.

Žuvienė su lašiša

Ramenas su antiena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ramenas su antiena

Tailandietiška Tom Yum sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.

Tailandietiška Tom Yum sriuba