Ingredientai

Grietinė 3 šaukštai
Krienai 1 šaukštas
Svogūnai 0.3 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Cukrus 0.5 šaukštelio
Druska pagal skonį
Citrinų sultys 1 šaukštelis
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

1. Burokėlius išvirkite, nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka.

2. Krienus sumaišykite su tarkuotu svogūnu, išspaustais česnakais, druska, cukrumi, citrinų sultimis ir grietine.

3. Burokėlius sumaišykite su padažu, dėkite į šaldytuvą ir patiekite po pusės valandos.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Balta mišrainė su tuno majonezu
Lengvai paruošiamas
45 min.

Balta mišrainė su tuno majonezu

Balta mišrainė
Lengvai paruošiamas
30 min.

Balta mišrainė