Ingredientai
„Nutella“ kremas
160 g
Sviestas
200 g
Cukraus
60 g
Kiaušiniai
4 vnt.
Miltų
150 g
Juodasis šokoladas
100 g
Atvėsinta juoda „Melitta“ kava
6 šaukštas
Kepimo milteliai
1.5 šaukštelis
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. baltymus išplakite iki standžių putų.
Sutarkuokite šokoladą.
Išsukite minkštą sviestą su „Nutella“, cukrumi, šokoladu ir druska.
Supilkite kavą ir išmaišykite.
Po vieną sudėkite ir išsukite kiaušinių trynius.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į šokoladinę masę.
Įmaišykite kiaušinių baltymus.
Pyrago tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40-45 minutes.
Viršų galite aplieti ištirpintu šokoladu ir papuošti riešutais.