Ingredientai

Bulvės 600 g
Grietinėlė 300 ml
Aliejus kepimui
Česnakai 8 skiltelės
Svogūnai 270 g
Sviestas 50 g
Santa Maria akmens druska malūnėlyje pagal skonį
Parmezano sūris 50 g
Santa Maria bulvių prieskoniai su prieskoninėmis žolelėmis 2 šaukšteliai
Krapai žiupsnelis
Petražolės žiupsnelis
Kalendros žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Supjaustykite svogūną ir susmulkinkite česnaką. Kepkite keptuvėje, kol gražiai paruduos. Įpilkite grietinėlę, įberkite druskos, bulvių prieskonių ir troškinkite, kol mišinys sutirštės.

Kruopščiai nuplaukite bulves ir virkite su odele pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Supjaustykite bulves griežinėliais ir sudėkite į kepimo formą pakaitomis užpildami svogūnų, česnakų ir grietinėlės padažu, ir užberdami parmezano sūriu.

Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Prieš patiekiant užbarstykite šviežių prieskoninių žolelių. Skanaus!

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai