Ingredientai

Miltai 1 stiklinė
Cukrus 1 šaukštas
Kepimo milteliai šaukštelis
Druska šaukštelis
Pienas stiklinė
Sviestas 4 šaukšteliai
Apelsinų sultys 1 šaukštas
Aliejus stiklinė
Cukraus pudra 1 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.

2. Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinį, pieną, sviestą, apelsinų sultis, apelsino žievelę ir vanilės ekstraktą. Šią masę po truputį supilkite į dubenį su miltais, išmaišykite. Tešlą sumaišykite su obuoliais.

3. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, šaukštu dėkite tešlą į keptuvę, kepkite, kol blyneliai paskrus. Iškepusius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus, paskui apibarstykite cukraus pudra. Patiekite šiltus.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai