blyneliai

Atostogos Lietuvos pajūryje: kiek išleidžia Palangoje ir Nidoje  (209)
2014 m. liepos 24 d. 09:13
Atostogos Lietuvoje? Kodėl gi ne. DELFI Pilietis pasiteiravo skaitytojų, kiek jiems kainuoja toks poilsis ir kokia yra tokių atostogų kokybė. Dalijamės jų patirtimi ir informacija.
Kiniški blyneliai (tik 4 ingredientai)  (1)
2014 m. liepos 7 d. 00:00
Būna savaitgalių, kai visai nenorime apsikrauti puodais, keptuvėmis ir pusę dienos praleisti prie orkaitės... Puiki išeitis - paprastas, bet nepaprastas patiekalas. Mūsų pasiūlymas - kiniški blyneliai. Skanaus!
Purių blynelių receptas  (3)
2014 m. birželio 25 d. 00:15
Purūs ir minkštučiai blyneliai, vieni mano mėgstamiausių! Paprastas bazinis pūstų blynų receptas.
Vasara kvepiantis patiekalas. Skaitytojų receptai III
2014 m. birželio 23 d. 19:00
Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse ir laimėti puikų prizą - leidyklos „Smaguris“ išleistą Renatos Ničajienės knygą „Sezoninė virtuvė“. Primename, kad nuotraukos turi būti darytos jūsų pačių, o ne „skolintos“ iš interneto. Taip pat labai prašome NEPLAGIJUOTI RECEPTŲ IŠ KITŲ PUSLAPIŲ! Jeigu patys gaminate, gal galite patys bent aprašyti? Jeigu naudojate žinomą receptą, nurodykite šaltinį.
Aštrūs bananų blyneliai
2014 m. birželio 21 d. 00:01
Tai tradicinis Ganos užkandis, gaminamas iš specialios bananų rūšies - plantanų.
Linkėjimai iš Kosta Rikos: kukurūziniai blyneliai
2014 m. birželio 14 d. 00:01
Šie blyneliai puikiai tinka pusryčiams, pietums, vakarienei arba kaip garnyras. Jeigu norite saldžiai, nedėkite česnako ir raudonėlio, o pagardinkite cukrumi arba sirupu.
Kaip į virtuvę prišaukti vasarą: blyneliai su braškėmis
2014 m. birželio 12 d. 10:13
Sulaukus išsvajotos vasaros negalima pasiduoti prastai nuotaikai dėl subjurusių orų, niekaip neateinančių atostogų ar vis dar vėsios Baltijos jūros. Sukurkite vasarišką nuotaiką namuose ir dienos nušvis naujomis spalvomis.
Lietiniai blyneliai su varškės ir bananų įdaru  (6)
2014 m. birželio 6 d. 00:15
Minkštučiai auksinės spalvos blynai . Mintis juos išsikepti gimė iš karto, kai pasigaminau varškytę su bananais.
Vasara kvepiantis patiekalas. Skaitytojų receptai II  (2)
2014 m. birželio 5 d. 17:19
Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse ir laimėti puikų prizą - leidyklos „Smaguris“ išleistą Renatos Ničajienės knygą „Sezoninė virtuvė“. Primename, kad nuotraukos turi būti darytos jūsų pačių, o ne „skolintos“ iš interneto. Taip pat labai prašome NEPLAGIJUOTI RECEPTŲ IŠ KITŲ PUSLAPIŲ! Jeigu patys gaminate, gal galite patys bent aprašyti? Jeigu naudojate žinomą receptą, nurodykite šaltinį.
Paryžietiški blyneliai su braškėmis
2014 m. birželio 2 d. 15:42
Ką ankstyvą rytą valgė ar valgo pasaulio galingieji  (18)
2014 m. gegužės 29 d. 00:01
Įvertinkite, ar jūsų pasirinktas pusryčių valgiaraštis sutampa su tuo, ką ankstyvą rytą valgė ar valgo pasaulio galingieji. Pateikiame iš Giedriaus Drukteinio knygos „Kodėl spaudžiam dešinę. Apie etiketą ir manieras“, ką pusryčiams valgė ar valgo garsūs žmonės.
4 vakarienės receptai: ir nekaloringa, ir skanu!  (1)
2014 m. gegužės 22 d. 16:10
Vakarienė - būtinas dienos ritualas, juk po darbų norime skaniai pavalgyti, atsipalaiduoti, pasimėgauti laiku prie stalo su artimaisiais. Jei itin sočios vakarienės tau „padovanojo" nereikalingų kilogramų, rinkis tokias, kurios bus labai gardžios, tačiau nekaloringos.
Bulviniai blyneliai su cukinija
2014 m. gegužės 20 d. 00:00
Šiems blyneliams sunaudojau nuo vakarienės likusią bulvių košę, bet galima naudoti ir virtas bulves.
Lietinių tortas: paprastai paruošiamas ir labai gardus
2014 m. gegužės 10 d. 06:00
Vaikai plius blynai lygu karšta meilė! Bent man nepasitaikė susipažinti su mažu žmogiuku, kuris nevalgytų blynų. Žinia, yra tokių, kurie juos valgo ramiai ir be didelių emocijų, tačiau yra ir tokių, kurie, jei leistum, mistų vien šiais miltiniais stebuklais.
20 kelionių patirčių, kurių geriau nekartoti FOTO  (3)
2014 m. gegužės 6 d. 11:59
Pasaulyje yra daugybė nepakartojamų kampelių, kuriuos būtinai turite aplankyti bent kartą gyvenime. Tačiau pat yra ir nuolat sausakimšų turistinių vietų, dėl kurių tik sugaištumėte laiką.
Fantastiški morkų blyneliai  (2)
2014 m. gegužės 5 d. 00:15
Tiesą pasakius, iš pat pradžių, buvau skeptiškai nusiteikus. Bet taip norėjosi kažko naujo ir įdomaus… O dabar be galo džiaugiuosi, kad išbandžiau. Blynai gavosi tiesiog nuostabūs! Tokie saldūs, minkšti, purūs, bet ne sausi. Patys skaniausi blynai! Kepčiau juos kiekvieną dieną! Todėl nedaugžodžiausiu, o tiesiog pasidalinsiu su Jumis puikiu receptu .
3 patiekalų receptai, kurie pradžiugins mamą Motinos dienos rytą  (5)
2014 m. gegužės 3 d. 00:01
Kad pirmasis gegužės sekmadienis mūsų mamoms būtų ypatingas ir nepamirštamas, tą dieną svarbu apipilti jas meile ir rūpesčiu. Motinos dienos rytą raginame pažadinti mamytes gardžių pusryčių kvapais.
„Siurprizas lėkštėje": N. Juškos suktukas virtuvėje gaminant tailandietiškus „Spring rolls“
2014 m. balandžio 30 d. 11:41
Baleto primarijus Nerijus Juška paneigė mitą, kad šokėjai valgo tik salotų lapus ir laikosi kankinančių dietų. Nuotaikingame kulinariniame projekte „ Siurprizas lėkštėje “ sudalyvavęs Nerijus atskleidė, kad jo firminis ir paties mėgstamiausias patiekalas yra virta kiaulės koja.
10 kaloringiausių pasaulio patiekalų skirtingose šalyse  (33)
2014 m. balandžio 21 d. 14:55
Galima būtų manyti, kad kaloringiausias maistas yra Jungtinėse Amerikos Valstijose, kurios pagarsėjusios itin didelėmis porcijomis, absurdiškai išaugusiu nutukusių žmonių skaičiumi ir išskirtinai amerikietiškais „kalorijų bombų“ išradimais, tokiais kaip „Doritos Locos Taco“.
Velykiniai pusryčiai  (1)
2014 m. balandžio 21 d. 00:01
Plonyčiai blyneliai su viduje užkeptu kiaušiniu. Kodėl gi ne? Juk ir per Velykas pusryčiaujam :)
Bulvių blyneliai, pagardinti sūriu
2014 m. balandžio 17 d. 19:36
Blyneliai su rūkytos lašišos padažu ir raudonaisiais ikrais
2014 m. balandžio 16 d. 17:44
Blynai Rytų Europos tautose jau nuo pat viduramžių buvo ypatingas patiekalas, simbolizuojantis saulę. Šioje Europos dalyje iki šių dienų yra išlikusi tradicija žiemos pabaigoje kepti ir sočiai privalgyti blynų. Taip simboliškai atsisveikinama su žiema ir džiaugsmingai pasveikinamas naujos saulės atgimimas.
Greiti sūrio blyneliai  (3)
2014 m. balandžio 10 d. 18:40
Purūs blyneliai su kefyru ir obuoliais  (6)
2014 m. balandžio 10 d. 00:15
Fantastiški ir purūs blyneliai. Jie lyg maži pyragėliai, greitai ištirpstantys burnoje. Ne veltui sulaukė tiek liaupsių!
Cukinijų blyneliai su kumpiu ir „Džiugu“  (1)
2014 m. balandžio 9 d. 18:26
Miltinius patiekalus Lietuvoje išpopuliarino Barboros Radvilaitės anyta  (7)
2014 m. balandžio 8 d. 13:44
Miltiniai patiekalai Europos ir Lietuvos dvarų virtuvėse itin išpopuliarėjo 16 amžiuje kartu su itališkos renesanso kultūros banga. Kai kurie tyrinėtojai šį amžių net vadina „pyragų amžiumi“.
Žiedinio kopūsto ir vištienos blyneliai
2014 m. balandžio 7 d. 15:00
Paragavus, pagalvojau „Papuoliau...'“ į pinkles '“negaliu sustot, kaip skanu“...