Ingredientai
Kiaušiniai
2 vnt.
Cukraus
3 v. š.
Vanilės ekstraktas
1 a. š.
Pienas
1 stiklinė
Lydytas sviestas
80 g
Miltų
7 v. š.
Kepimo milteliai
1 a. š.
Obuolių
1 vnt.
Aliejaus
3 v. š.
Labai smulkiai kapotų mėtų lapelių
1 šakelė
Gaminimo eiga
1. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų ir vanilę. Tuomet įpilkite pieno ir gerai išmaišykite. Maišant įpilkite lydyto sviesto. Toliau dėkite 5 šaukštus miltų ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite. Įdėkite dar 2 šaukštus miltų ir vėl išmaišykite.
2. Obuolį perpjaukite pusiau ir supjaustykite griežinėliais.
3. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi pilkite tešlą ir formuokite blynus, ant jų viršaus uždėkite po obuolio skiltelę. Kepkite, kol blynai apskrus iš abiejų pusių. Blynus sudėkite į lėkštę, apibarstykite cukrumi ir cinamonu, uždėkite mėtos lapelių.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG