Ingredientai
kiaušinių
2
vnt.
cukraus
3
v. š.
vanilės ekstrakto
1
a. š.
pieno
1
stiklinė
lydyto sviesto
80
g
miltų
7
v. š.
kepimo miltelių
1
a. š.
obuolio
1
vnt.
aliejaus
3
v. š.
cukraus (apibarstyti)
žiupsnelis
cinamono (apibarstyti)
žiupsnelis
mėtos
1
šakelė
Gaminimo eiga
1. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, cukrų ir vanilę. Tuomet įpilkite pieno ir gerai išmaišykite. Maišant įpilkite lydyto sviesto. Toliau dėkite 5 šaukštus miltų ir kepimo miltelius, viską gerai išmaišykite. Įdėkite dar 2 šaukštus miltų ir vėl išmaišykite.
2. Obuolį perpjaukite pusiau ir supjaustykite griežinėliais.
3. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi pilkite tešlą ir formuokite blynus, ant jų viršaus uždėkite po obuolio skiltelę. Kepkite, kol blynai apskrus iš abiejų pusių. Blynus sudėkite į lėkštę, apibarstykite cukrumi ir cinamonu, uždėkite mėtos lapelių.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai