Ingredientai
Sviestas
puodelis
Cukrus
1
puodelis
Kiaušiniai
3
vnt.
Pienas
0.5
puodelio
Vanilės ekstraktas
1
šaukštelis
Migdolai
2
puodeliai
Kokoso drožlės
0.5
puodelio
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Migdolų drožlės
sauja
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Migdolus užpilkite karštu vandeniu, minutę palaukite ir nuluokite luobeles. Nusausinkite ir susmulkinkite iki rupių miltų. Galite naudoti ir jau paruoštus migdolų miltus - jų reikės pusantro puodelio.
Išlydytą sviestą sumaišykite su cukrumi. Maišykite kol cukraus kruopelės ištirps.
Įmuškite kiaušinius, supilkite vanilės ekstraktą ir pieną. Gerai viską išmaišykite.
Atskirame dubenyje sumaišykite migdolų miltus, kokosų drožles ir kepimo miltelius.
Riešutų mišinį įmaišykite į sviesto ir kiaušinių tešlą. Gerai išmaišykite.
Kepkite orkaitėje apie 40 minučių. Iki kepimo galo likus 10 minučių, pyrago viršų apiberkite migdolų drožlėmis.
Atsiliepimai