Ingredientai

Sviestas puodelis
Cukrus 1 puodelis
Pienas 0.5 puodelio
Vanilės ekstraktas 1 šaukštelis
Migdolai 2 puodeliai
Kokoso drožlės 0.5 puodelio
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Migdolus užpilkite karštu vandeniu, minutę palaukite ir nuluokite luobeles. Nusausinkite ir susmulkinkite iki rupių miltų. Galite naudoti ir jau paruoštus migdolų miltus - jų reikės pusantro puodelio.

Išlydytą sviestą sumaišykite su cukrumi. Maišykite kol cukraus kruopelės ištirps.

Įmuškite kiaušinius, supilkite vanilės ekstraktą ir pieną. Gerai viską išmaišykite.

Atskirame dubenyje sumaišykite migdolų miltus, kokosų drožles ir kepimo miltelius.

Riešutų mišinį įmaišykite į sviesto ir kiaušinių tešlą. Gerai išmaišykite.

Kepkite orkaitėje apie 40 minučių. Iki kepimo galo likus 10 minučių, pyrago viršų apiberkite migdolų drožlėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Keksas su kondensuotu pienu
Lengvai paruošiamas
1 val.

Keksas su kondensuotu pienu

Braunis su braškėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Braunis su braškėmis