Avinžirnių ir daržovių karis – patiekalas, kurį galima valgyti vieną arba kaip garnyrą. Valgykite karštą. Prieš patiekdami avinžirnių ir daržovių karį papuoškite kalendrų lapeliais.

Gaminimo eiga

* Svogūnus ir česnakus susmulkinkite, kepkite įkaitintame aliejuje 2–3 min., kol suminkštės.

* Sudėkite nukoštus avinžirnius. Papriką stambiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę.

* Pagardinkite prieskoniais ir pakepkite 2–3 min.

* Sudėkite konservuotus pomidorus ir gerai išmaišykite, patroškinkite 5 min., supilkite kokosų pieną.

* Sudėkite į lėkštę ir papuoškite kalendrų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai