Ingredientai

Žiediniai kopūstai 1 vnt.
Pinijų sėklos 1 sauja
Česnakai 3 skiltelės
Agurkai 3 vnt.
Alyvuogių aliejus šlakelis
Muskato riešutai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Žiedinį kopūstą nuplaukite, stambiai supjaustykite ir apvirkite sūriame vandenyje apie 8-10 minučių.

Nupilkite karštą vandenį, užpilkite šalto ir vėl gerai nukoškite.

Žiedinius kopūstus sutrinkite iki tyrės su išspaustais česnakais, nuluptais ir supjaustytais agurkais, pinijų riešutais ir šlakeliu alyvuogių aliejaus.

Patiekiant apibarstykite tarkuotu muskatu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba