Ingredientai

Česnakai 2 skiltelės
Daržovių sultinys 2 šaukšteliai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Jautieną supjaustykite gana mažais gabalėliais, apiberkite druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje su smulkiai pjaustytais svogūnais kol gražiai apskrus.

Baklažaną supjaustykite griežinėliais ir gausiai apibarstykite druska. Palaikykite taip kelias minutes, kol atsiras skystimo. Baklažanus nuplaukite ir supjaustykite į keturias dalis.

Moliūgą ir cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite.

Aitriąsias paprikas supjaustykite griežinėliais.

Viską suberkite į puodą, išspauskite česnaką ir užpilkite daržovių sultinio tiek, kad tik šiek tiek apsemtų.

Virkite ant mažos ugnies uždengus dangtį apie 50 minučių. Paragaukite, jei reikia , įberkite druskos ir pipirų.

Patiekite su ryžiais ir raugintais agurkais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena