Ingredientai
Jautiena
400
g
Svogūnai
2
vnt.
Baklažanai
1
vnt.
Cukinijos
300
g
Moliūgai
400
g
Česnakai
2
skiltelės
Daržovių sultinys
2
šaukšteliai
Aitrioji paprika
2
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Jautieną supjaustykite gana mažais gabalėliais, apiberkite druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje su smulkiai pjaustytais svogūnais kol gražiai apskrus.
Baklažaną supjaustykite griežinėliais ir gausiai apibarstykite druska. Palaikykite taip kelias minutes, kol atsiras skystimo. Baklažanus nuplaukite ir supjaustykite į keturias dalis.
Moliūgą ir cukiniją nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite.
Aitriąsias paprikas supjaustykite griežinėliais.
Viską suberkite į puodą, išspauskite česnaką ir užpilkite daržovių sultinio tiek, kad tik šiek tiek apsemtų.
Virkite ant mažos ugnies uždengus dangtį apie 50 minučių. Paragaukite, jei reikia , įberkite druskos ir pipirų.
Patiekite su ryžiais ir raugintais agurkais.
Atsiliepimai