Ingredientai
pomidorų padažo
2
v. š.
obuolių sidro acto
3
v. š.
cukraus
3
v. š.
garstyčių
0.5
v. š.
sojų padažo
1
v. š.
rūkytos saldžiosios paprikos
1
v. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
0.5
v. š.
Vorčesterio padažo
1
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
rūkytų dešrelių
2
vnt.
Porcijos: 1
Šis aštrus BBQ padažas tiks ir gaminant mėsainius, ir ruošiant kepsnius. Užtruksite 15 minučių, kol padažą išvirsite. Čia rasite receptą, kaip aštrų BBQ padažą panaudoti kepant dešrainius.
Gaminimo eiga
* Į prikaistuvį ar keptuvę sudėkite pomidorų padažą, actą, cukrų, garstyčias, sojų padažą, prieskonius ir Vorčesterio padažą. Gerai išmaišykite.
* Virkite ant nedidelės kaitros apie 15 min., kol padažas pradės tirštėti.
* MANTINGA bandeles prancūziškiems dešrainiams „Cosmos“ ir rūkytas dešreles dėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 4–5 min.
* Į bandeles pilkite BBQ padažo ir sudėkite dešreles.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai