Ingredientai
sviesto
100
g
agavų sirupo
0.5
puodelio
kiaušinių
2
vnt.
migdolų miltų
250
g
kvietinių miltų
100
g
šviežių, susmulkintų rozmarinų
1
sauja
šviežiai spaustų apelsinų sulčių
0.5
puodelio
pieno
0.5
puodelio
cukraus pudros
v. š.
Šviežio rozmarinų šakelių papuošimui
Gaminimo eiga
1. Orkaitę iš anksto įkaitinkite iki 160 laipsnių.
2. Minkštą kambario temperatūros sviestą plakite su agavų sirupu iki purios masės. Po vieną įmuškite ir gerai išmaišykite kiaušinius.
3. Suberkite miltus, pasmulkintus rozmarinus, supilkite 1/3 puodelio sulčių bei pieną ir gerai išmaišykite.
4. Tešlą supilkite į apvalią kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepkite apie 40–45 minutes. Iškepusiam pyragui leiskite atvėsti.
Receptu dalijasi IKI.
Atsiliepimai