Porcijos: 2
Laukia išskirtiniai pietūs, jei jiems ruošiate antienos kulšeles. Kepimas užtruks, tačiau patiekalas to vertas. Iškeptas antienos kulšeles sudėkite į lėkštę ir papuoškite kalendros šakelėmis.

Gaminimo eiga

* Anties kulšeles ištrinkite prieskoniais. Apibarstykite čiobrelio lapeliais ir pagardinkite tarkuota česnako skiltele.

* Dėkite į kepimo formą ir užpilkite aliejumi, kad apsemtų.

* Kepkite orkaitėje 150 °C temp. 2.5–3 val.

* Iškepusias antienos kulšeles perkelkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 10–15 min., kol apskrus.

* Iškeptas antienos kulšeles sudėkite į lėkštę ir papuoškite kalendros šakelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai