Ingredientai

alyvuogių aliejaus 2 v. š.
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
MANTINGA itališkos čiabata duonos 1 vnt.
apelsino 0.5 vnt.
rikotos 3 v. š.
baziliko 1 šakelė

Gaminimo eiga

1. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi dėkite kepti vištienos filė, pabarstykite druska ir juodaisiais pipirais.

2. MANTINGA itališką čiabata duoną dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite 160 °C temp. orkaitėje 8 min.

3. Iškepusią duoną supjaustykite riekelėmis. Peiliu nulupkite apelsino žievelę ir supjaustykite jį skiltelėmis. Įstrižomis juostelėmis supjaustykite vištieną.

4. Ant duonos riekelių užtepkite rikotos, dėliokite vištienos gabalėlius, apelsino skilteles, baziliko lapelius.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai