Ingredientai
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
vištienos krūtinėlės
1
vnt.
lapinio kopūsto
1
lapas
vyšninių pomidorų
8
vnt.
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos
1
lapas
rikotos
100
g
baziliko
1
šakelė
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Svogūną supjaustykite šiaudeliais, česnaką – plonais griežinėliais, vištieną – juostelėmis. Vištieną, svogūną, česnaką, supjaustytą kopūsto lapą ir vyšninius pomidorus sudėkite į dubenį. Įpilkite alyvuogių aliejaus, užberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.
2. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos lapą, ant tešlos dėkite rikotą ir marinuotą vištieną su daržovėmis.
3. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 25 min. Iškepus papuoškite baziliko lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai