Ingredientai

svogūno 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
vištienos krūtinėlės 1 vnt.
lapinio kopūsto 1 lapas
vyšninių pomidorų 8 vnt.
alyvuogių aliejaus 1 v. š.
MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos 1 lapas
rikotos 100 g
baziliko 1 šakelė
druskos žiupsnelis
juodųjų pipirų žiupsnelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

1. Svogūną supjaustykite šiaudeliais, česnaką – plonais griežinėliais, vištieną – juostelėmis. Vištieną, svogūną, česnaką, supjaustytą kopūsto lapą ir vyšninius pomidorus sudėkite į dubenį. Įpilkite alyvuogių aliejaus, užberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.

2. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos lapą, ant tešlos dėkite rikotą ir marinuotą vištieną su daržovėmis.

3. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 25 min. Iškepus papuoškite baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai