Ingredientai

pieno 400 ml
cukraus 3 v. š.
miltų 3 v. š.
sviesto 1 v. š.
brendžio 2 v. š.
rikotos 1 v. š.
mėtos 1 šakelė

Gaminimo eiga

1. Elektriniu maišytuvu išplakite kiaušinius, pieną, cukrų, kepimo miltelius, lydytą sviestą ir miltus.

2. Ant sausos nelimpančio paviršiaus keptuvės kepkite lietinius blynus. Blynelius perlenkite pusiau ir tada dar kartą per pusę, kad gautųsi trikampiai.

3. Keptuvėje išlydykite sviestą ir iš abiejų pusių apkepkite blynelių trikampius. Tada ant vienos blynelių pusės užtepkite apelsinų uogienės ir blynelius apverskite. Į keptuvę įpilkite brendžio ir apkepkite blynelius iš abiejų pusių.

4. Patiekite lėkštėje, ant viršaus uždėkite rikotos, užtarkuokite apelsino žievelės ir papuoškite mėtos lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai