„Grill“ kiaulienos sumuštinis – karštas užkandis kiekvienam skoniui. Ir jis labai sotus. „Grill“ kiaulienos sumuštinį patiekite dar šiltą.

Gaminimo eiga

1. IKI kiaulienos sprandinę dėkite kepti ant įkaitinto grilio ir apšlakstykite IKI alyvuogių aliejumi.

2. Kiaulienos sprandinę kepkite iš abiejų pusių po 2 min., šalia dėkite paskrudinti IKI ispanišką duonelę.

3. Svogūną supjaustykite griežinėliais.

4. Iškeptą mėsą supjaustykite juostelėmis, pagardinkite druska ir pipirais.

5. Apskrudintą duonelę patepkite IKI GOURMET garstyčiomis ir sudėkite salotų lapus.

6. Sudėliokite griežinėliais pjaustytus svogūnus ir pjaustytą mėsą. Apibarstykite tarkuotu sūriu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai