Jei mėgstate patiekalus su česnako kvapu ir skoniu, – gaminkite daržovių salotos su skrudinta duona. Šir receptas – sotaus ir tuo pat metu gaivaus patiekalo. Daržovių salotas su skrudinta duona galima valgyti vienas.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru sudėkite ant nepridegančios skardos ir atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15–20 min.

2. Cukiniją supjaustykite stambiais gabaliukais. Svogūną ir porus pjaustykite plonais šiaudeliais.

3. Pjaustytą cukiniją ir pomidorus apkepkite alyvuogių aliejuje 2–3 min. ir pagardinkite actu, druska, pipirais.

4. Iškeptą duoną supjaustykite kubeliais.

5. Į lėkštę sudėkite plėšytus salotų lapus, apkeptas daržoves, smulkintus porus ir svogūnus. Apibarstykite duonos skrebučiais ir viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai