Ingredientai
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
sezamų aliejaus
1
v. š.
terijakio padažo
2
v. š.
sezamų sėklų
1
v. š.
Nesudėtingai ir gana greitai paruošiamas receptas – azijietiški vištienos iešmeliai. Puikus patiekalas, kuris skanus tiek karštas, tiek atvėsęs. Iškeptus azijietiškus vištienos iešmelius patepkite terijakio padažu.
Gaminimo eiga
1. IKI vištienos šlaunelių mėsą supjaustykite nedideliais gabalėliais.
2. Vištieną marinuokite druska, pipirais, aitriųjų paprikų dribsniais ir sezamų aliejumi.
3. Vištienos gabaliukus sumaukite ant medinių iešmelių ir kepkite karšto oro gruzdintuvėje 180 °C temp. apie 15 min.
4. Iškeptus azijietiškus vištienos iešmelius patepkite terijakio padažu ir apibarstykite sezamų sėklomis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai