Ingredientai
MANTINGA spurgų „Donuts“
5
vnt.
cukraus
2
v. š.
šaldytų vyšnių
100
g
grietinėlės
200
g
zefyrų
1
sauja
mėtų lapelių
keletas
Porcijos: 2
Žinoma, spurgos skanios ir vienos, tačiau spurgų ir vyšnių apkepas – kur kas geriau. Saldaus ir rūgštaus skonio derinys – fantastiškas. Po 15 minučių orkaitėje mėgaukitės begal gardžiu spurgų ir vyšnių apkepu.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA spurgas „Donuts“ suplėšykite ir sudėkite į kepimo indą.
2. Cukrų, vyšnias ir grietinėlę užvirinkite, pilkite ant spurgų. Ant viršaus sudėkite pjaustytus zefyrus ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.
3. Papuoškite mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai