Kruasanas su šokoladu ir keptais bananais gali tapti ir puikiais jūsų pusryčiais, ir gardžiu popietės desertu. Įsitikinsite, koks gardus yra šokolado ir banano derinys. Kruasanus su šokoladu ir keptais bananais puoškite mėtų lapeliais.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA kruasanus su šokoladiniu įdaru atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20 min.

2. Į įkaitintą keptuvę sudėkite pjaustytą bananą, cukrų ir pakaitinkite 2 min.

3. Ant bananų pilkite citrinos sulčių.

4. Iškeptus kruasanus pjaukite išilgai ir ant jų dėkite keptus bananus.

5. Papuoškite mėtų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai