Šis aštrus BBQ padažas tiks ir gaminant mėsainius, ir ruošiant kepsnius. Užtruksite 15 minučių, kol padažą išvirsite. Čia rasite receptą, kaip aštrų BBQ padažą panaudoti kepant dešrainius.

Gaminimo eiga

* Į prikaistuvį ar keptuvę sudėkite pomidorų padažą, actą, cukrų, garstyčias, sojų padažą, prieskonius ir Vorčesterio padažą. Gerai išmaišykite.

* Virkite ant nedidelės kaitros apie 15 min., kol padažas pradės tirštėti.

* MANTINGA bandeles prancūziškiems dešrainiams „Cosmos“ ir rūkytas dešreles dėkite į kepimo skardą ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 4–5 min.

* Į bandeles pilkite BBQ padažo ir sudėkite dešreles.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai