Kruasano skrebutis gali tapti puikiu pusryčių patiekalu. Ir produktų nereikės daug. Dar karštą kruasano skrebutį apiberkite petražolėmis.

Gaminimo eiga

* Į negilų indą įmušame kiaušinius, pilame pieną, čili dribsnius, džiovintą raudonėlį, druską ir pipirus. Gerai išplakame šluotele.

* Perpjauname kruasaną pusiau ir merkiame į plakinį, paliekame išbrinkti – 5 minutes vieną pusę ir 5 minutes kitą pusę.

* Kepame išmirkytus kruasanus keptuvėje su sviestu, kol gražiai apskrus. Tada dedame tarkuotą sūrį ir palaukiame kol šis išsilydys.

* Patiekdami kruasano skrebutį pabarstome šviežiomis petražolėmis.

Skanaus.

Receptas ir nuotrauka - Pauliaus ir Pavelo.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai