Ingredientai
Gaminimo eiga
* Labai karštoje keptuvėje apkepkite jautienos kumpį, pagardinkite druska ir pipirais. Apkepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos. Išimkite ir padėkite į atskirą indą.
* Į keptuvę, kurioje kepė mėsa, suberkite smulkiai pjaustytus svogūnus, česnako skilteles, tarkuotus burokėlius, konservuotus avinžirnius, pomidorų pastą ir kepkite 5 minutes nuolat maišydami, kad neprisviltų.
* Sudėkite iškeptą mėsą ir užpilkite vištienos sultiniu, kad apsemtų visus ingredientus. Iš kepimo popieriaus išlankstykite dangtelį, skydą, kuris neleis mėsai plūduriuoti paviršiuje, ir leis mėsai tolygiai troškintis.
* Troškinkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros, 2-2,5 valandas arba kol mėsą bus minkšta.
* Rekomenduojame patiekti su bulvėmis, ryžiais arba šviežiomis daržovėmis.
Atsiliepimai