Ingredientai
burokėliai
300
g
rapsų aliejus
180
ml
rudasis cukrus
180
g
kiaušiniai
2
vnt.
miltai
150
g
kepimo milteliai
7
g
cinamonas
5
g
kondensuotas pienas
120
g
Porcijos: 3
Ieškantiems sveiko ir gardaus deserto recepto kviečiame išbandyti burokėlių pyragą. Drėgnas, gaivus ir itin aromatingas. Burokėlių pyragą patiekite apšlakstytą kondensuotu pienu.
Gaminimo eiga
* Nuskuskite burokėlius ir sutarkuokite. Išspauskite burokėlių sultis tinkliniu maišeliu.
* Į dubenėlį pilkite rapsų aliejų, suberkite rudąjį cukrų, įmuškite kiaušinius ir sumaišykite iki vientisos masės.
* Į kitą dubenėlį suberkite miltus, kepimo miltelius ir cinamoną. Gerai išmaišykite.
* Abiejų dubenėlių turinį sumaišykite kartu, sudėkite burokėlius.
* Mišinį supilkite į kepimo skardą ir kepkite 175 laipsnių temperatūroje 25-30 minutes.
* Kai pyragas bus iškepęs, ant viršaus užpilkite kondensuoto pieno ir lygiai paskirstykite.
Atsiliepimai