Greitai paruošiami skanūs užkandžiai – itališka čiabata su naminiu sviestu. Užtruksite vos 15 minučių. Itališkos čiabatos su naminiu sviestu užkandžiu pravers ir ruošiantis į iškylą.

Gaminimo eiga

* Į trintuvą sudėkite sviestą, petražoles, česnaką, suberkite druską, raudonėlį ir sutrinkite iki vientisos masės.

* „Mantinga“ tamsią itališką čiabatos duoną pjaukite išilgai perpus. Užtepkite sviesto su petražolėmis, ant viršaus užtarkuokite čederio sūrio.

* Čiabatą dėkite į skardą ir kepkite 190 laipsnių orkaitėje 10 minučių.

* Iškepusią čiabatą supjaustykite gabaliukais ir patiekite į stalą.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai