Šiai lašišai su brokoliais tikrai negalėsite atsispirti. Ypač ji patiks mėgstantiems valgyti aštriai. Lašišos kepsnį prieš patiekiant užbarstykite tarkuota žaliosios citrinos žievele.

Gaminimo eiga

* Nuo lašišos nupjaukite odelę ir dėkite į kepimo indą. Gausiai patepkite terijakio padažu. Apibarstykite sezamo sėklomis.

* Kepkite lašišą 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.

* Čili pipirą supjaustykite smulkiais griežinėliais, suberkite į dubenį. Ten pat supilkite smulkiai pjaustytas česnako skilteles.

* Išskirstykite brokolio žiedynus, nupjaukite koto žievelę, o šerdį supjaustykite kubeliais.

* Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite smulkintus riešutus. Pakepkite. Suberkite čili pipirą su česnaku, pakepkite.

* Ten pat į keptuvę suberkite ir brokolius. Įberkite druskos, maltų pipirų, įpilkite karšto vandens.

* Kiek pakepinę suberkite tarkuotą kietąjį sūrį.

* Daržoves sudėkite į lėkštę, ant viršaus – lašišos kepsnį. Ant žuvies užtarkuokite žaliosios citrinos žievelės. Ragaukite!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai