kepsnys

Grilio specialistas: kepant negalima mėsos šlakstyti alumi ar kitais skysčiais  (13)
2016 m. gegužės 20 d. 14:20
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp populiariausių siūlomų pasirinkimų – ant grotelių kepta mėsa ar dešrelės.
Grilio specialistas: mėsą ne tik kepkite, bet ir rūkykite  (3)
2016 m. gegužės 20 d. 14:06
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp populiariausių siūlomų pasirinkimų – ant grotelių kepta mėsa ar dešrelės....
Kaip tinkamai maitintis pradėjus bėgioti?  (3)
2016 m. gegužės 20 d. 11:24
Nesvarbu, ar esate naujokas sporte ar užkietėjęs atletas – jei norite gerų rezultatų...
Pagrindinės taisyklės, kaip tinkamai suderinti vyną ir maistą
2016 m. gegužės 20 d. 00:00
Gėrimų žinovai pasakys, kad norint tinkamai ragauti vyną, yra svarbios trys taisyklės:...
Mėsa, kurios klaidingai atsisakoma dėl kvapo – ją valgantys pasižymi ilgaamžiškumu  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 15:02
Aviena ar ėriena ant lietuvių stalo atsiranda daug rečiau nei kiauliena ar...
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (1)
2016 m. gegužės 19 d. 11:40
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai.
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 10:14
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai. Dėl prisvilusių kepsnių, prasto skonio, neįkandamos ar formą praradusios mėsos įprasta kaltę...
Sekso numerologija: ką apie vyro libido sako jo skaičius  (3)
2016 m. gegužės 17 d. 14:07
Norite kuo greičiau sužinoti, kokius seksualius žygdarbius gali atlikti jūsų vaikinas?...
Maistas, kurio niekada nereikėtų užsisakyti viešbutyje  (9)
2016 m. gegužės 16 d. 23:00
Pažvelkite į viešbučių kambarių tarnybos siūlomą meniu ir pamatysite, kad jame...
Jei Ispanijoje tikrai norite patirti gurmaniškų potyrių, keliaukite į Baskiją
2016 m. gegužės 15 d. 00:00
Jei Ispanijoje tikrai norite patirti gurmaniškų potyrių, keliaukite į Baskiją. Joje...
Palanga atgijo: kai kurios kavinės pilnutėlės, drąsiausieji išbandė ne tik deginimąsi  (145)
2016 m. gegužės 7 d. 17:15
Palanga šeštadienį priminė įprastą vasaros savaitgalį, kai žmonių dar nėra tiek, jog J. Basanavičiaus gatvėje sunku prasilenkti, tačiau kai kuriose...
Kepimo ant grotelių sezonas prasideda: geriausi receptai  (4)
2016 m. gegužės 7 d. 00:03
Pagaliau (ar tikrai?) prisijaukinome pavasarį. Laikas iškišti nosį į lauką, traukti kepsnines iš pergrūstų sandėliukų ir kurti ugnį.
E. Daugėlaitė apie sveikatą: reikia investuoti laiko  (59)
2016 m. gegužės 4 d. 15:34
LRT laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėja Eglė Daugėlaitė (28) keliasi tuomet, kai...
A. Užkalnis Kauno restoranui skyrė tokį įvertinimą, kokio šis nusipelnė  (441)
2016 m. gegužės 1 d. 12:12
“Aš pažadėjau savo kavos puodukui, kad dažniau tvarkysiu sandėliuką širdies”....
Gardus sprandinės kepsnys su morkų salotomis
2016 m. balandžio 30 d. 00:00
Labiau norėjau aprašyti morkų lapų auginimą namų sąlygomis, bet lėkštės turinys...
Tai, ko aš taip ilgai ieškojau – BALTAS PADAŽAS , kuris patobulins kiekvieną patiekalą  (7)
2016 m. balandžio 29 d. 15:33
Kaip aš dievinu šį švelnų padažą, kurio recepto taip ilgai ieškojau. Pasirodo, originalumas slypi paprastume. Šis itin paprastai pagaminamas baltasis padažas...
Kas blogiau už maisto šildymą mikrobangų krosnelėje  (64)
2016 m. balandžio 27 d. 18:18
Skubantys itin dažnai pietums renkasi kavinėse siūlomą maistą arba parduotuvėje esančius pusgamini us, neatsižvelgdami į jų sudėtį, bet siekdami kuo...
Kaip tobulai iškepti mėsą?  (7)
2016 m. balandžio 23 d. 09:19
Jei norite, kad kepsnys viduje būtų minkštas ir sultingas, o plutelė būtų traški ir...
Virtuvės šefė rekomenduoja keletą idėjų šeimos valgiaraščiui
2016 m. balandžio 23 d. 00:00
Ką gaminti iš įsigytų sveikatai palankių maisto produktų, kad jų nesugadintume,...
Populiaraus patiekalo kainą Palangoje pamatęs poilsiautojas ilgai negalėjo atsitokėti  (773)
2016 m. balandžio 22 d. 11:31
„Dar ne sezonas, o Palangos restoranuose ir kavinėse kainos trigubai padidėjo. Kas...
Prancūzai ieško harmonijos gyvenime ir lėkštėje
2016 m. balandžio 22 d. 09:00
Juokaujama, kad prancūzai jau gimsta pavargę, todėl visą gyvenimą gyvena taip, kad pailsėtų. Visgi, kai kalba pasisuka apie virtuvę, jie tampa itin...
„Skonio kelionės“ (Prancūzija): kiaulienos kepsnys Filet Mignon su prancūzišku bulvių apkepu
2016 m. balandžio 21 d. 12:03
Ilgametis „Kalnapilio” vyriausiasis aludaris Ričardas Barakūnas pasakoja, kad prancūzai visur ieško harmonijos, todėl jiems ypač svarbu, kad patiekalo skonis...
A. Užkalnis. Žinutė nuodingosioms mamytėms: o gal liaukitės gimdyti, ką?  (1220)
2016 m. balandžio 13 d. 15:39
Gal taip ir nėra, kaip sakau, bet man taip jau bent atrodo. O jeigu man atrodo, tai...
11 maisto ruošos taisyklių, kurių neverta paisyti  (6)
2016 m. balandžio 8 d. 09:13
Galbūt esate tikras maisto ruošimo profesionalas, o gal vos susitepate suvožtinį,...
Vaikas supyko, nes jam nepasisekė: kaip tinkamai sureaguoti tėvams  (4)
2016 m. balandžio 5 d. 00:05
Daugeliui tėvų žinoma situacija, kai nepavykus kokiam nors veiksmui, vaikas taip...
Austrijos ūkininkų reikalavimas – mėsos kilmę nurodyti ir restoranų meniu  (2)
2016 m. balandžio 4 d. 19:00
Austrijoje iki šiol nėra nurodoma, iš kur ant restorano stalo atkeliauja Vienos šnicelis ar jautienos kepsnys.
Be interneto neapsieis net orkaitė  (22)
2016 m. kovo 31 d. 20:45
Netolimoje ateityje orkaitei reikės interneto , kad ši galėtų iškepti kepsnį, pagal jūsų pasirinktą receptą, LRT RADIJUI sako „ Microsoft “...
Kalakutienos kepsnys PERSIKAS  (1)
2016 m. kovo 28 d. 11:33
Už receptą dėkojame skaitytojai Laimai.
Kaip tinkamai paruošti žvėrieną, kad būtų minkšta ir skani  (9)
2016 m. kovo 25 d. 11:18
Lietuviai po truputį vėl atranda senolių mėgtą ir vertintą mėsą – žvėrieną....
Be ko neįsivaizduojama lietuviška Velykų šventė  (11)
2016 m. kovo 24 d. 17:03
Iki Velykų liko tik kelios dienos ir lietuviai jau pradėjo rūpintis, ką patieks ant...