kepsnys


Gyvenimas stoties rajone: mato, kaip Lietuva išvažiuoja  (322)
2017 m. balandžio 19 d. 20:43
„Matote, eilės nėra. Lietuva išvažiavo“, - šypteli laikrodininkas, dirbantis priešais naująją Kauno autobusų stotį. Smulkieji verslininkai tampa tyliais...
Gardusis kiaulienos kepsnys su citrininiu padažu  (2)
2017 m. balandžio 15 d. 00:00
Velykų stalui - sultingas ir gardus kepsnys!
Sveikesnis Vienos kepsnys  (7)
2017 m. kovo 29 d. 00:01
Visi puikiai žinome, kad Vienos šniceliai yra kepami iš veršienos, bet gali būti ir...
Natūralūs vitaminai: kaip valgyti, kad būtume sveiki?  (7)
2017 m. kovo 19 d. 20:25
Šiais laikas tapo siaubingai populiaru gerti įvairius maisto papildus, vitaminų bei...
Kaziuko mugės prekybininkai: kainas keičiame ir kelis kartus per dieną  (183)
2017 m. kovo 3 d. 15:48
„Todėl ir nemėgstu šios mugės“, – mėgindama prasibrauti pro žmonių minią...
Slapti restoranų triukai, arba kodėl visi perka brangų sūrio kepsnį  (38)
2017 m. vasario 28 d. 12:36
Kaip parduoti kepsnį, kuris tavo restorane kainuoja 100 JAV dolerių, o konkurento – vos 5? Kaip priversti klientą apsilankyti kavinėje, kai mieste dar kelios...
Genialiu vaiku vadinama Florencijos lietuvė kuria ypatingą kodą  (21)
2017 m. vasario 19 d. 10:51
Vėjo inžinerijos doktorantūra Italijoje – kartą gyvenime pasitaikanti galimybė, mano Florencijos universiteto doktorantė Agota Mockutė. 24-erių inžinierė...
Lengvai pagaminamas maltos mėsos kepsnys - „netikras zuikis“  (5)
2017 m. vasario 12 d. 00:00
Šis „netikras zuikis“ labai lengvai pagaminamas, jis negali nepavykti. Ilgai...
Panemunės pilyje viešėjusio A. Užkalnio įspūdingai pavadinti patiekalai nesužavėjo  (190)
2017 m. vasario 5 d. 11:44
Iš senų laikų daugelis turi nuomonę, ne, net ne nuomonę, o įsitikinimą, kad Lietuva...
Gurmaniškoji Airija: skaniausių didkepsnių paslaptis
2017 m. sausio 23 d. 09:46
Airija – didžiausia jautienos eksportuotoja tarp Europos Sąjungos šalių. Į šią...
Maisto tinklaraštininkė: pasakysiu atvirai – pas mus Latvijoje kažkodėl manoma, kad Vilniuje nieko gero nėra. 3 RECEPTAI  (1)
2017 m. sausio 14 d. 00:00
Maisto tinklaraštininkė Signe Meirane (33 m.) Latvijoje yra tokia pat populiari kaip pas mus Beata Nicholson. Aštuonių kulinarinių knygų autorė ir...
Svetimi sausainiai ir vaikų manieros prie stalo  (2)
2017 m. sausio 12 d. 10:40
Neseniai išgirdau įdomią istoriją. Viena mergina didelio Europos oro uosto kavinėje nusipirko puodelį kavos ir pakelį sausainių. Iki skrydžio dar buvo likę...
Traškus vištienos kepsnys  (3)
2017 m. sausio 7 d. 00:00
Paprastas, bet labai skanus. Puikus patiekalas, kai nėra laiko ilgai žaisti virtuvėje.
Ko ragaus „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijos svečiai?  (1)
2017 m. sausio 4 d. 16:02
Holivudo žvaigždės rinksis į dekadentišką puotą 74-oje kasmetinėje „Auksinių...
Sveiki būdai atsikratyti nepageidaujamų kilogramų: 5 įkvepiančios istorijos  (29)
2017 m. sausio 3 d. 06:30
Jei užduotis atsikratyti nepageidaujamų kilogramų jums atrodo sudėtinga,...
Lietuvių Kalėdos: persivalgyti įpratę esame nuo senovės, o girtuokliais pavertė rusai  (624)
2016 m. gruodžio 26 d. 13:55
Kalėdos tradiciškai – šeimos suartėjimo ir ramybės metas, tačiau lietuviai ramūs per šias šventes būna retai, po pasisėdėjimo prie Kalėdų stalo tiek...
A. Užkalniui liepė nefotografuoti restorano ir išvijo iš miestelio  (392)
2016 m. gruodžio 25 d. 13:08
Su šventėmis, skaitytojai. Daugiau nei prieš du tūkstančius metų toli Artimuosiuose Rytuose šią dieną gimė Išganytojas, ir daugiau nei prieš dvi savaites...
Kaip švenčiamos Kalėdos Romoje ir Vatikane
2016 m. gruodžio 25 d. 00:00
Kultūros istorikė , ambasadorė Irena Vaišvilaitė amžinajame mieste praleido jau...
Keptas kiaulienos kepsnys su obuoliais ir kadagių uogomis
2016 m. gruodžio 24 d. 00:00
Ragavusieji pripažįsta, kad be obuolių ir kadagių uogų kepsnys „nublanktų“.
Kodėl prie dovanos dera pridėti pirkimo čekį
2016 m. gruodžio 20 d. 12:56
Pasaulyje apie 20–30 proc. visų dovanų grąžinamos ar padovanojamos kitiems, tad...
Lietuviško restorano Londone savininkė: išvykstančių skaičius yra tikrai gąsdinantis  (111)
2016 m. gruodžio 19 d. 14:09
„Jeigu jaunas žmogus nori tobulėti, jis negali užsibūti vienoje vietoje ir dirbti tą patį darbą. Aš turėjau gerą darbą, užėmiau gerą poziciją, bet vis...
A. Užkalnis nusivylęs: padažas nebent valčių dugnams tepti  (246)
2016 m. gruodžio 11 d. 13:27
Maža kur ir ko negali arba neturėtų būti. Kur nors Venecijoje, tose aikštėse, kur daugiausiai turistų, neturėtų būti tokių vietų, kurios apskabo svečius,...
Ką turėtų valgyti nėščios moterys + SPECIALUS RECEPTAS
2016 m. gruodžio 9 d. 08:50
Mityba dažnai turi lemiamą vaidmenį mūsų savijautai ir sveikatai daugybei metų į...
Kalėdiniai patiekalai, kurie atneš sėkmę ir laimę į jūsų namus  (2)
2016 m. gruodžio 2 d. 08:58
Kūčių vakarą paprastai valgome tradicinius, lengvus valgius, o Kalėdų rytą galime...
Seniausia pasaulyje moteris išdavė paslaptį, kaip prailginti gyvenimą  (13)
2016 m. lapkričio 30 d. 11:21
Emma Morano, laikoma seniausiu žmogumi pasaulyje, antradienį švęsdama savo 117-ąjį...
Kaip paruošti tikrą prancūzišką kepenėlių paštetą?  (2)
2016 m. lapkričio 30 d. 09:50
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami rinktųsi ir viena, ir kita, o gal mylėtųsi ir valgytų pakaitomis?
Prancūzų pėdsakai ant lietuviško stalo
2016 m. lapkričio 29 d. 17:18
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami rinktųsi ir viena, ir kita, o gal mylėtųsi ir valgytų pakaitomis? Pirmosios...
Kalėdos (III). Australai eglutę puošia per patį karštymetį
2016 m. lapkričio 29 d. 00:05
Australijos miestai kasdien neatrodo tokie jau egzotiški: britiška architektūra,...
Kaip tapti šauniausiu vyru nuo pat pirmo pasimatymo
2016 m. lapkričio 23 d. 15:47
Būti romantišku, galantišku, švelniu, bet vyrišku – puikus patarimas, mes tikrai tam...
Pasiūlė neeilinę paslaugą – ir maistas šventei, ir geras darbas  (1)
2016 m. lapkričio 14 d. 17:36
Aukštos kokybės maitinimo paslaugos renginiams ir kartu galimybė padėti tiems, kurie...