kepsnys


Natūralūs vitaminai: kaip valgyti, kad būtume sveiki?  (6)
2017 m. kovo 19 d. 20:25
Šiais laikas tapo siaubingai populiaru gerti įvairius maisto papildus, vitaminų bei mineralų kompleksus, kuriais siekiame kompensuoti savo atmestinos ir...
Kaziuko mugės prekybininkai: kainas keičiame ir kelis kartus per dieną  (183)
2017 m. kovo 3 d. 15:48
„Todėl ir nemėgstu šios mugės“, – mėgindama prasibrauti pro žmonių minią piktinosi praeivė. Išties, jau penktadienio vidudienį Kaziuko mugėje...
Slapti restoranų triukai, arba kodėl visi perka brangų sūrio kepsnį  (38)
2017 m. vasario 28 d. 12:36
Kaip parduoti kepsnį, kuris tavo restorane kainuoja 100 JAV dolerių, o konkurento – vos...
Genialiu vaiku vadinama Florencijos lietuvė kuria ypatingą kodą  (21)
2017 m. vasario 19 d. 10:51
Vėjo inžinerijos doktorantūra Italijoje – kartą gyvenime pasitaikanti galimybė, mano...
Lengvai pagaminamas maltos mėsos kepsnys - „netikras zuikis“  (5)
2017 m. vasario 12 d. 00:00
Šis „netikras zuikis“ labai lengvai pagaminamas, jis negali nepavykti. Ilgai...
Panemunės pilyje viešėjusio A. Užkalnio įspūdingai pavadinti patiekalai nesužavėjo  (190)
2017 m. vasario 5 d. 11:44
Iš senų laikų daugelis turi nuomonę, ne, net ne nuomonę, o įsitikinimą, kad Lietuva yra viena Europos šalių, kur gera atvažiuoti ir senųjų pilių...
Gurmaniškoji Airija: skaniausių didkepsnių paslaptis
2017 m. sausio 23 d. 09:46
Airija – didžiausia jautienos eksportuotoja tarp Europos Sąjungos šalių. Į šią valstybę, ieškodama geriausio pasaulyje jautienos didkepsnio,...
Maisto tinklaraštininkė: pasakysiu atvirai – pas mus Latvijoje kažkodėl manoma, kad Vilniuje nieko gero nėra. 3 RECEPTAI  (1)
2017 m. sausio 14 d. 00:00
Maisto tinklaraštininkė Signe Meirane (33 m.) Latvijoje yra tokia pat populiari kaip...
Svetimi sausainiai ir vaikų manieros prie stalo  (2)
2017 m. sausio 12 d. 10:40
Neseniai išgirdau įdomią istoriją. Viena mergina didelio Europos oro uosto kavinėje...
Traškus vištienos kepsnys  (3)
2017 m. sausio 7 d. 00:00
Paprastas, bet labai skanus. Puikus patiekalas, kai nėra laiko ilgai žaisti virtuvėje.
Ko ragaus „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijos svečiai?  (1)
2017 m. sausio 4 d. 16:02
Holivudo žvaigždės rinksis į dekadentišką puotą 74-oje kasmetinėje „Auksinių gaublių“ apdovanojimo ceremonijoje.
Sveiki būdai atsikratyti nepageidaujamų kilogramų: 5 įkvepiančios istorijos  (29)
2017 m. sausio 3 d. 06:30
Jei užduotis atsikratyti nepageidaujamų kilogramų jums atrodo sudėtinga, įsivaizduokite, ką darytumėte, jei atsidurtumėte situacijoje, kai kyla būtinybė...
Lietuvių Kalėdos: persivalgyti įpratę esame nuo senovės, o girtuokliais pavertė rusai  (625)
2016 m. gruodžio 26 d. 13:55
Kalėdos tradiciškai – šeimos suartėjimo ir ramybės metas, tačiau lietuviai ramūs...
A. Užkalniui liepė nefotografuoti restorano ir išvijo iš miestelio  (392)
2016 m. gruodžio 25 d. 13:08
Su šventėmis, skaitytojai. Daugiau nei prieš du tūkstančius metų toli Artimuosiuose...
Kaip švenčiamos Kalėdos Romoje ir Vatikane
2016 m. gruodžio 25 d. 00:00
Kultūros istorikė , ambasadorė Irena Vaišvilaitė amžinajame mieste praleido jau...
Keptas kiaulienos kepsnys su obuoliais ir kadagių uogomis
2016 m. gruodžio 24 d. 00:00
Ragavusieji pripažįsta, kad be obuolių ir kadagių uogų kepsnys „nublanktų“.
Kodėl prie dovanos dera pridėti pirkimo čekį
2016 m. gruodžio 20 d. 12:56
Pasaulyje apie 20–30 proc. visų dovanų grąžinamos ar padovanojamos kitiems, tad pridėti pirkimo čekį – labai vertinga, nors Lietuvoje tai vis dar nepopuliaru.
Lietuviško restorano Londone savininkė: išvykstančių skaičius yra tikrai gąsdinantis  (111)
2016 m. gruodžio 19 d. 14:09
„Jeigu jaunas žmogus nori tobulėti, jis negali užsibūti vienoje vietoje ir dirbti tą...
A. Užkalnis nusivylęs: padažas nebent valčių dugnams tepti  (246)
2016 m. gruodžio 11 d. 13:27
Maža kur ir ko negali arba neturėtų būti. Kur nors Venecijoje, tose aikštėse, kur...
Ką turėtų valgyti nėščios moterys + SPECIALUS RECEPTAS
2016 m. gruodžio 9 d. 08:50
Mityba dažnai turi lemiamą vaidmenį mūsų savijautai ir sveikatai daugybei metų į...
Kalėdiniai patiekalai, kurie atneš sėkmę ir laimę į jūsų namus  (2)
2016 m. gruodžio 2 d. 08:58
Kūčių vakarą paprastai valgome tradicinius, lengvus valgius, o Kalėdų rytą galime nudžiuginti save ir artimuosius gardžiais kepsniais ir saldžiais desertais....
Seniausia pasaulyje moteris išdavė paslaptį, kaip prailginti gyvenimą  (13)
2016 m. lapkričio 30 d. 11:21
Emma Morano, laikoma seniausiu žmogumi pasaulyje, antradienį švęsdama savo 117-ąjį gimtadienį pasipuošė ir prieš leisdama ją nufotografuoti paklausė, kaip...
Kaip paruošti tikrą prancūzišką kepenėlių paštetą?  (2)
2016 m. lapkričio 30 d. 09:50
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami...
Prancūzų pėdsakai ant lietuviško stalo
2016 m. lapkričio 29 d. 17:18
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami...
Kalėdos (III). Australai eglutę puošia per patį karštymetį
2016 m. lapkričio 29 d. 00:05
Australijos miestai kasdien neatrodo tokie jau egzotiški: britiška architektūra,...
Kaip tapti šauniausiu vyru nuo pat pirmo pasimatymo
2016 m. lapkričio 23 d. 15:47
Būti romantišku, galantišku, švelniu, bet vyrišku – puikus patarimas, mes tikrai tam pritariame. Bet kai ruošiesi į pasimatymą , turėk omenyje ir kitas...
Pasiūlė neeilinę paslaugą – ir maistas šventei, ir geras darbas  (1)
2016 m. lapkričio 14 d. 17:36
Aukštos kokybės maitinimo paslaugos renginiams ir kartu galimybė padėti tiems, kurie stokoja šilto maisto kąsnio kasdien – tokia kilo gimė Germanui...
Keisčiausios patirtys: kaip valgo pasaulis ir dėl ko eina iš proto  (3)
2016 m. lapkričio 11 d. 13:18
Jautiena ir aviena – itin sveika mėsa, turinti daug vitaminų ir žmogui naudingų...
Kiaulienos kepsnys  (12)
2016 m. lapkričio 11 d. 00:01
Kai atšąla, norisi ko nors sotaus ir šilto.
Nyderlanduose gyvenusi lietuvė papasakojo apie kainas ir atlygį: algos fabrike pavydėtų ne vienas tautietis  (185)
2016 m. lapkričio 9 d. 15:39
Nyderlanduose 3 metus pragyvenusi lietuvė su DELFI Piliečiu jau anksčiau pasidalijo savo...