kepsnys


Genialiu vaiku vadinama Florencijos lietuvė kuria ypatingą kodą  (21)
2017 m. vasario 19 d. 10:51
Vėjo inžinerijos doktorantūra Italijoje – kartą gyvenime pasitaikanti galimybė, mano Florencijos universiteto doktorantė Agota Mockutė. 24-erių inžinierė...
Lengvai pagaminamas maltos mėsos kepsnys - „netikras zuikis“  (4)
2017 m. vasario 12 d. 00:00
Šis „netikras zuikis“ labai lengvai pagaminamas, jis negali nepavykti. Ilgai neužtruksite, o rezultatas nudžiugins!
Panemunės pilyje viešėjusio A. Užkalnio įspūdingai pavadinti patiekalai nesužavėjo  (190)
2017 m. vasario 5 d. 11:44
Iš senų laikų daugelis turi nuomonę, ne, net ne nuomonę, o įsitikinimą, kad Lietuva...
Gurmaniškoji Airija: skaniausių didkepsnių paslaptis
2017 m. sausio 23 d. 09:46
Airija – didžiausia jautienos eksportuotoja tarp Europos Sąjungos šalių. Į šią...
Maisto tinklaraštininkė: pasakysiu atvirai – pas mus Latvijoje kažkodėl manoma, kad Vilniuje nieko gero nėra. 3 RECEPTAI  (1)
2017 m. sausio 14 d. 00:00
Maisto tinklaraštininkė Signe Meirane (33 m.) Latvijoje yra tokia pat populiari kaip...
Svetimi sausainiai ir vaikų manieros prie stalo  (2)
2017 m. sausio 12 d. 10:40
Neseniai išgirdau įdomią istoriją. Viena mergina didelio Europos oro uosto kavinėje nusipirko puodelį kavos ir pakelį sausainių. Iki skrydžio dar buvo likę...
Traškus vištienos kepsnys  (3)
2017 m. sausio 7 d. 00:00
Paprastas, bet labai skanus. Puikus patiekalas, kai nėra laiko ilgai žaisti virtuvėje.
Ko ragaus „Auksinių gaublių“ apdovanojimų ceremonijos svečiai?  (1)
2017 m. sausio 4 d. 16:02
Holivudo žvaigždės rinksis į dekadentišką puotą 74-oje kasmetinėje „Auksinių...
Sveiki būdai atsikratyti nepageidaujamų kilogramų: 5 įkvepiančios istorijos  (29)
2017 m. sausio 3 d. 06:30
Jei užduotis atsikratyti nepageidaujamų kilogramų jums atrodo sudėtinga,...
Lietuvių Kalėdos: persivalgyti įpratę esame nuo senovės, o girtuokliais pavertė rusai  (625)
2016 m. gruodžio 26 d. 13:55
Kalėdos tradiciškai – šeimos suartėjimo ir ramybės metas, tačiau lietuviai ramūs...
A. Užkalniui liepė nefotografuoti restorano ir išvijo iš miestelio  (392)
2016 m. gruodžio 25 d. 13:08
Su šventėmis, skaitytojai. Daugiau nei prieš du tūkstančius metų toli Artimuosiuose Rytuose šią dieną gimė Išganytojas, ir daugiau nei prieš dvi savaites...
Kaip švenčiamos Kalėdos Romoje ir Vatikane
2016 m. gruodžio 25 d. 00:00
Kultūros istorikė , ambasadorė Irena Vaišvilaitė amžinajame mieste praleido jau bemaž trylika metų. Kartu su ja leidžiamės į pažintinę kelionę po...
Keptas kiaulienos kepsnys su obuoliais ir kadagių uogomis
2016 m. gruodžio 24 d. 00:00
Ragavusieji pripažįsta, kad be obuolių ir kadagių uogų kepsnys „nublanktų“.
Kodėl prie dovanos dera pridėti pirkimo čekį
2016 m. gruodžio 20 d. 12:56
Pasaulyje apie 20–30 proc. visų dovanų grąžinamos ar padovanojamos kitiems, tad...
Lietuviško restorano Londone savininkė: išvykstančių skaičius yra tikrai gąsdinantis  (111)
2016 m. gruodžio 19 d. 14:09
„Jeigu jaunas žmogus nori tobulėti, jis negali užsibūti vienoje vietoje ir dirbti tą...
A. Užkalnis nusivylęs: padažas nebent valčių dugnams tepti  (246)
2016 m. gruodžio 11 d. 13:27
Maža kur ir ko negali arba neturėtų būti. Kur nors Venecijoje, tose aikštėse, kur daugiausiai turistų, neturėtų būti tokių vietų, kurios apskabo svečius,...
Ką turėtų valgyti nėščios moterys + SPECIALUS RECEPTAS
2016 m. gruodžio 9 d. 08:50
Mityba dažnai turi lemiamą vaidmenį mūsų savijautai ir sveikatai daugybei metų į ateitį, ypač tai aktualu nėščioms moterims, kurios yra atsakingos jau ne...
Kalėdiniai patiekalai, kurie atneš sėkmę ir laimę į jūsų namus  (2)
2016 m. gruodžio 2 d. 08:58
Kūčių vakarą paprastai valgome tradicinius, lengvus valgius, o Kalėdų rytą galime...
Seniausia pasaulyje moteris išdavė paslaptį, kaip prailginti gyvenimą  (13)
2016 m. lapkričio 30 d. 11:21
Emma Morano, laikoma seniausiu žmogumi pasaulyje, antradienį švęsdama savo 117-ąjį...
Kaip paruošti tikrą prancūzišką kepenėlių paštetą?  (2)
2016 m. lapkričio 30 d. 09:50
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami...
Prancūzų pėdsakai ant lietuviško stalo
2016 m. lapkričio 29 d. 17:18
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami rinktųsi ir viena, ir kita, o gal mylėtųsi ir valgytų pakaitomis? Pirmosios...
Kalėdos (III). Australai eglutę puošia per patį karštymetį
2016 m. lapkričio 29 d. 00:05
Australijos miestai kasdien neatrodo tokie jau egzotiški: britiška architektūra, gatvių išdėstymas, angliški užrašai, tik kitoje pasaulio pusėje. Niūkią...
Kaip tapti šauniausiu vyru nuo pat pirmo pasimatymo
2016 m. lapkričio 23 d. 15:47
Būti romantišku, galantišku, švelniu, bet vyrišku – puikus patarimas, mes tikrai tam...
Pasiūlė neeilinę paslaugą – ir maistas šventei, ir geras darbas  (1)
2016 m. lapkričio 14 d. 17:36
Aukštos kokybės maitinimo paslaugos renginiams ir kartu galimybė padėti tiems, kurie...
Keisčiausios patirtys: kaip valgo pasaulis ir dėl ko eina iš proto  (3)
2016 m. lapkričio 11 d. 13:18
Jautiena ir aviena – itin sveika mėsa, turinti daug vitaminų ir žmogui naudingų...
Kiaulienos kepsnys  (12)
2016 m. lapkričio 11 d. 00:01
Kai atšąla, norisi ko nors sotaus ir šilto.
Nyderlanduose gyvenusi lietuvė papasakojo apie kainas ir atlygį: algos fabrike pavydėtų ne vienas tautietis  (185)
2016 m. lapkričio 9 d. 15:39
Nyderlanduose 3 metus pragyvenusi lietuvė su DELFI Piliečiu jau anksčiau pasidalijo savo mintimis apie tai , kaip skiriasi olandų ir lietuvių požiūris į...
Lietuviška ir atvežtinė raudona mėsa: kuo skiriasi  (7)
2016 m. lapkričio 8 d. 18:28
Raudonosios mėsos, ypač jautienos ir avienos, mėgėjai turi ne vieną argumentą,...
Kaip A. Užkalnis valgė vanilės ledus su kiauliena ir buvo užkimštas kamščiu  (205)
2016 m. lapkričio 6 d. 16:33
Saldūs vanilės ledai su sūria kepta šonine ir saldžiu klevų sirupu. Kažkada valgiau...
Testas: ar atskirsite pusiau keptą nuo pilnai kepto kepsnio?  (12)
2016 m. lapkričio 4 d. 18:01
Didžiausi jautienos didkepsnių gerbėjai dažniausiai renkasi vidutiniškai žalius ar...