kepsnys


A. Užkalnis nusivylęs: padažas nebent valčių dugnams tepti  (38)
2016 m. gruodžio 11 d. 13:27
Maža kur ir ko negali arba neturėtų būti. Kur nors Venecijoje, tose aikštėse, kur daugiausiai turistų, neturėtų būti tokių vietų, kurios apskabo svečius,...
Ką turėtų valgyti nėščios moterys + SPECIALUS RECEPTAS
2016 m. gruodžio 9 d. 08:50
Mityba dažnai turi lemiamą vaidmenį mūsų savijautai ir sveikatai daugybei metų į ateitį, ypač tai aktualu nėščioms moterims, kurios yra atsakingos jau ne...
Kalėdiniai patiekalai, kurie atneš sėkmę ir laimę į jūsų namus  (2)
2016 m. gruodžio 2 d. 08:58
Kūčių vakarą paprastai valgome tradicinius, lengvus valgius, o Kalėdų rytą galime...
Seniausia pasaulyje moteris išdavė paslaptį, kaip prailginti gyvenimą  (13)
2016 m. lapkričio 30 d. 11:21
Emma Morano, laikoma seniausiu žmogumi pasaulyje, antradienį švęsdama savo 117-ąjį...
Kaip paruošti tikrą prancūzišką kepenėlių paštetą?  (2)
2016 m. lapkričio 30 d. 09:50
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami...
Prancūzų pėdsakai ant lietuviško stalo
2016 m. lapkričio 29 d. 17:18
Nežinia, kas svarbiau prancūzams – maistas ar meilė. Greičiausiai jie nedvejodami rinktųsi ir viena, ir kita, o gal mylėtųsi ir valgytų pakaitomis? Pirmosios...
Kalėdos (III). Australai eglutę puošia per patį karštymetį
2016 m. lapkričio 29 d. 00:05
Australijos miestai kasdien neatrodo tokie jau egzotiški: britiška architektūra, gatvių išdėstymas, angliški užrašai, tik kitoje pasaulio pusėje. Niūkią...
Kaip tapti šauniausiu vyru nuo pat pirmo pasimatymo
2016 m. lapkričio 23 d. 15:47
Būti romantišku, galantišku, švelniu, bet vyrišku – puikus patarimas, mes tikrai tam...
Pasiūlė neeilinę paslaugą – ir maistas šventei, ir geras darbas  (1)
2016 m. lapkričio 14 d. 17:36
Aukštos kokybės maitinimo paslaugos renginiams ir kartu galimybė padėti tiems, kurie...
Keisčiausios patirtys: kaip valgo pasaulis ir dėl ko eina iš proto  (3)
2016 m. lapkričio 11 d. 13:18
Jautiena ir aviena – itin sveika mėsa, turinti daug vitaminų ir žmogui naudingų...
Kiaulienos kepsnys  (12)
2016 m. lapkričio 11 d. 00:01
Kai atšąla, norisi ko nors sotaus ir šilto.
Nyderlanduose gyvenusi lietuvė papasakojo apie kainas ir atlygį: algos fabrike pavydėtų ne vienas tautietis  (185)
2016 m. lapkričio 9 d. 15:39
Nyderlanduose 3 metus pragyvenusi lietuvė su DELFI Piliečiu jau anksčiau pasidalijo savo mintimis apie tai , kaip skiriasi olandų ir lietuvių požiūris į...
Lietuviška ir atvežtinė raudona mėsa: kuo skiriasi  (7)
2016 m. lapkričio 8 d. 18:28
Raudonosios mėsos, ypač jautienos ir avienos, mėgėjai turi ne vieną argumentą,...
Kaip A. Užkalnis valgė vanilės ledus su kiauliena ir buvo užkimštas kamščiu  (205)
2016 m. lapkričio 6 d. 16:33
Saldūs vanilės ledai su sūria kepta šonine ir saldžiu klevų sirupu. Kažkada valgiau...
Testas: ar atskirsite pusiau keptą nuo pilnai kepto kepsnio?  (12)
2016 m. lapkričio 4 d. 18:01
Didžiausi jautienos didkepsnių gerbėjai dažniausiai renkasi vidutiniškai žalius ar...
Kaip iškepti jautienos kepsnį?  (1)
2016 m. lapkričio 3 d. 17:22
Jautienos kepsniai ir didkepsniai – puikus pasirinkimas norintiems pamėginti kažką kitokio nei įprasti tradiciniai kepsniai iš kiaulienos. Kokia ideali...
Kaip tobulai iškepti jautienos kepsnį?  (2)
2016 m. lapkričio 3 d. 17:22
Jautienos kepsniai ir didkepsniai – puikus pasirinkimas norintiems pamėginti kažką kitokio nei įprasti tradiciniai kepsniai iš kiaulienos. Kokia ideali...
Testas: ar galite vadintis tikrais kepsnių ekspertais?  (2)
2016 m. spalio 31 d. 14:18
Tikras mėsos gerbėjas neįsivaizduoja savo raciono be kokybiškai paruošto jautienos...
Pasaulį pakeitusi istorija: neįprastas ginklas, padėjęs laimėti karą  (84)
2016 m. spalio 29 d. 11:13
1941 m. ruduo buvo juodžiausias laikas Britanijai. Tauta saloje buvo viena. Hitleris...
Testas: ar parduotuvėje atskirtumėte šias jautienos dalis  (7)
2016 m. spalio 27 d. 14:33
Jautiena – itin vertinga ir maistinga mėsa, tačiau lietuviai vis dar privengia ją...
Tikrų jautienos kepsnių menas: kaip išsikepti nuo žalio iki gerai iškepto  (22)
2016 m. spalio 26 d. 17:47
„Gerai iškepta mėsa yra nevalgoma“, – juokdamasi pareiškia restorano „Meat steak house“ šefė Indrė Medeliauskaitė. – Ji valgoma, bet yra sugadinta...
Kur kas skaniau už kiaulienos šašlykus: geriausi kepsniai pasaulyje  (2)
2016 m. spalio 25 d. 15:56
Turbūt retas įsivaizduoja išvyką į gamtą be kepsnių, tačiau tik nedaugelis išdrįsta pasirinkti jautieną , nors specialistai vieningai sutaria, kad tai –...
Paslaptys, kaip gardžiai paruošti mėsą
2016 m. spalio 25 d. 09:44
Lietuvos gyventojai darosi išrankesni mėsai ir trokšta jos įvairovės, todėl šalia...
Gardusis šonkauliukų kepsnys „Kelmas“  (3)
2016 m. spalio 24 d. 10:00
Tik atvėsus orams, norisi karšto maisto. O sočiai pavalgyti ir šiltai susiraityti ant...
Tokiam pagardui neatsispirsite: padažas kepsniams su miško grybais
2016 m. spalio 21 d. 15:46
Iškepti minkštą ir sultingą jautienos kepsnį – nemenka užduotis, tačiau dar...
Tokiam pagardui neatsispirsite: padažas kepsniams su miško grybais
2016 m. spalio 21 d. 15:46
Iškepti minkštą ir sultingą jautienos kepsnį – nemenka užduotis, tačiau dar labiau nustebinsite artimuosius bei svečius prie kepsnio patiekę gardų...
Nustebinkite artimuosius: stulbinančiai skanus antrekoto kepsnys  (1)
2016 m. spalio 20 d. 14:59
Antrekotas – riebesnė jautienos dalis, nei kitos, todėl šios mėsos skonis išsiskiria sodrumu. Antrekoto be kaulo kepsnys, kitaip dar vadinamas Rib Eye Steak...
Nustebinkite artimuosius: stulbinančiai skanus antrekoto kepsnys  (2)
2016 m. spalio 20 d. 14:59
Antrekotas – riebesnė jautienos dalis, nei kitos, todėl šios mėsos skonis...
Valgydami šią mėsą tikrai nesustorėsite: išsamus jautienos žodynėlis  (8)
2016 m. spalio 19 d. 19:41
Jautiena – išskirtinio skonio mėsa, kurioje gausu vitaminų ir naudingų medžiagų,...
Kaip iškepti skaniausią T-bone kepsnį?  (4)
2016 m. spalio 14 d. 14:25
Kaip išsikepti skanų, minkštą, sultingą kepsnį – klausimas, kylantis ne vienam...