kepsnys

Sultingas jautienos kepsnys  (6)
2016 m. birželio 24 d. 00:00
Specialisto patarimai: ką turite žinoti apie kepsnių kepimą?  (1)
2016 m. birželio 24 d. 00:00
Ne paslaptis, jog vasaros sezono metu lietuviai mielai renkasi ant grilio keptą mėsą. O ar moka ją kepti? Apie tai kalbamės su prekybos tinklo „Maxima“...
Kaip rusai puotauja Palangoje  (312)
2016 m. birželio 22 d. 19:12
Iš visų turistų mėgiamoje J. Basanavičiaus gatvėje esančių kavinių viena...
Verslininkai atrado naują nišą Vilniuje: kuriasi atokiau nuo centro  (66)
2016 m. birželio 22 d. 11:23
Dažnas vilnietis, gyvenantis toliau nuo miesto centro, norėdamas skaniai pavakarieniauti...
Atostogaujančios šeimos papasakojo, kokios dabar kainos pajūryje  (181)
2016 m. birželio 21 d. 14:55
DELFI komentatoriui iš Šiaulių prisipažinus , kad diena Palangoje jam porai kainuoja 36...
Vos 20 minučių, kad Joninių nakties smaližiai liktų ypač patenkinti
2016 m. birželio 20 d. 12:19
Artėjant pačiai šviesiausiai metų šventei – Joninėms – siūlome vakaro kaltininkus – Jums artimus Jonus bei Janinas – pasveikinti ne tik žodžiais, bet...
Savaitgalis Palangoje: kiek pinigų pasiimti?  (287)
2016 m. birželio 18 d. 00:03
Savaitgalis prie jūros gali gerokai patuštinti piniginę, nes išsiversti be 100 eurų vienam žmogui gali būti sunku. Tiesa, nebijantys rizikuoti ir nesivaikantys...
A. Užkalnis įvertino sporto klubą pižonams ir supermamoms  (179)
2016 m. birželio 17 d. 17:16
Šis klubas atsirado vietoje kažkokio labai baisaus restorano sovietiniais laikais, kur...
Verslininkus stulbina situacija Kauno širdyje: iki nelaimės – vienas žingsnis  (85)
2016 m. birželio 16 d. 22:28
„Jei neturi lauko terasos – tavęs tiesiog nėra“, - sako vienos Kauno senamiesčio...
G. Juodeikos mėgstamas lašišos kepsnys sportuojantiems  (4)
2016 m. birželio 11 d. 09:56
Televizijos prodiuseris, renginių organizatorius ir laidų vedėjas Gediminas Juodeika jau...
6 sumuštiniai, kuriuos verta pasiimti į vasaros iškylą
2016 m. birželio 11 d. 00:11
Puikus dalykas tie sumuštiniai : ir užkąsti, ir sočiai pavalgyti galima, nelygu, iš ko ir kaip pagaminti. Tai – ne tik duonos riekė su sviestu, dešra ar...
9 patiekalai, dėl kurių britai eina iš proto  (11)
2016 m. birželio 11 d. 00:00
Pasak „Google“ paieškos sistemos rezultatų, Didžiosios Britanijos gyventojai dažniausiai ieško receptų ar kitokios informacijos apie šiuos patiekalus.
Piknikas gamtoje: lietuviai kepa mėsą, japonai sėdi po žydinčiais medžiais
2016 m. birželio 4 d. 00:00
Ar žinote, kas yra neprilygstami vasaros iškylų organizavimo meistrai? Na, žinoma –...
Piknikas gamtoje: lietuviai kepa mėsą, japonai sėdi po žydinčiais medžiais
2016 m. birželio 3 d. 13:50
Ar žinote, kas yra neprilygstami vasaros iškylų organizavimo meistrai? Na, žinoma –...
Paprasti patarimai, kaip prekybos centre išsirinkti mėsą steikui  (37)
2016 m. gegužės 31 d. 17:53
Išskirtinė mėsa ir prekybos centrai - šie žodžių junginiai viename sakinyje nėra...
Būtina žinoti perkantiems alyvuogių aliejų: kiek verta mokėti ir kokio butelio šiukštu nesirinkti  (130)
2016 m. gegužės 30 d. 15:51
Alyvuogių aliejus – virtuvės šefų ir namų šeimininkių itin mėgstamas produktas, įvairiems patiekalams suteikiantis išskirtinį skonį ir kvapą. Tačiau...
Grilio specialistas: kepant negalima mėsos šlakstyti alumi ar kitais skysčiais  (13)
2016 m. gegužės 20 d. 14:20
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp populiariausių siūlomų pasirinkimų – ant grotelių kepta mėsa ar dešrelės.
Grilio specialistas: mėsą ne tik kepkite, bet ir rūkykite  (3)
2016 m. gegužės 20 d. 14:06
Šių metų gastronomijos tendencijos palankios lauke gamintam maistui, o tarp...
Kaip tinkamai maitintis pradėjus bėgioti?  (3)
2016 m. gegužės 20 d. 11:24
Nesvarbu, ar esate naujokas sporte ar užkietėjęs atletas – jei norite gerų rezultatų...
Pagrindinės taisyklės, kaip tinkamai suderinti vyną ir maistą  (2)
2016 m. gegužės 20 d. 00:00
Gėrimų žinovai pasakys, kad norint tinkamai ragauti vyną, yra svarbios trys taisyklės:...
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (1)
2016 m. gegužės 19 d. 11:40
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai.
5 dažniausios mėsos marinavimo klaidos  (7)
2016 m. gegužės 19 d. 10:14
Griliaus sezonas jau startavo: kam sklandžiai, o kam ir nelabai. Dėl prisvilusių kepsnių, prasto skonio, neįkandamos ar formą praradusios mėsos įprasta kaltę...
Sekso numerologija: ką apie vyro libido sako jo skaičius  (3)
2016 m. gegužės 17 d. 14:07
Norite kuo greičiau sužinoti, kokius seksualius žygdarbius gali atlikti jūsų vaikinas?...
Maistas, kurio niekada nereikėtų užsisakyti viešbutyje  (9)
2016 m. gegužės 16 d. 23:00
Pažvelkite į viešbučių kambarių tarnybos siūlomą meniu ir pamatysite, kad jame...
Jei Ispanijoje tikrai norite patirti gurmaniškų potyrių, keliaukite į Baskiją
2016 m. gegužės 15 d. 00:00
Jei Ispanijoje tikrai norite patirti gurmaniškų potyrių, keliaukite į Baskiją. Joje...
Palanga atgijo: kai kurios kavinės pilnutėlės, drąsiausieji išbandė ne tik deginimąsi  (145)
2016 m. gegužės 7 d. 17:15
Palanga šeštadienį priminė įprastą vasaros savaitgalį, kai žmonių dar nėra tiek, jog J. Basanavičiaus gatvėje sunku prasilenkti, tačiau kai kuriose...
Kepimo ant grotelių sezonas prasideda: geriausi receptai  (4)
2016 m. gegužės 7 d. 00:03
Pagaliau (ar tikrai?) prisijaukinome pavasarį. Laikas iškišti nosį į lauką, traukti kepsnines iš pergrūstų sandėliukų ir kurti ugnį.
E. Daugėlaitė apie sveikatą: reikia investuoti laiko  (59)
2016 m. gegužės 4 d. 15:34
LRT laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėja Eglė Daugėlaitė (28) keliasi tuomet, kai...
A. Užkalnis Kauno restoranui skyrė tokį įvertinimą, kokio šis nusipelnė  (442)
2016 m. gegužės 1 d. 12:12
“Aš pažadėjau savo kavos puodukui, kad dažniau tvarkysiu sandėliuką širdies”....
Gardus sprandinės kepsnys su morkų salotomis
2016 m. balandžio 30 d. 00:00
Labiau norėjau aprašyti morkų lapų auginimą namų sąlygomis, bet lėkštės turinys...