Šaltibarščiai – tikra klasika. Kiekvienas gaminantis maistą tueri savo šios šaltos sriubos receptą. Išbandykite šaltibarščius pagalo šį receptą.

Gaminimo eiga

1. IKI kiaušinius išvirkite.

2. Agurką sutarkuokite stambia tarka. Svogūnų laiškus ir krapus susmulkinkite.

3. Dubenyje sumaišykite beveik visą tarkuotą agurką, svogūnų laiškus ir krapus su puse kiekio burokėlių.

4. Supilkite kefyrą, pagardinkite druska, pipirais, actu ir cukrumi. Išmaišykite.

5. Į lėkštę pilkite šaltibarščius, ant viršaus dėkite likusius tarkuotus agurkus, burokėlius, virtus, pjaustytus kiaušinius ir papuoškite likusiais žalumynais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai