Ingredientai

bulvių 2 vnt.
morkos 1 vnt.
svogūno 1 vnt.
česnako 2 skiltelės
druskos žiupsnelis
Čenakai – pats geriausias patiekalas! Sotu, skanu be galo, o darbo – minimaliai. O dar puikiau, kad šitaip nepervargstant galima paruošti pietus nors ir visam būriui. Baigiant kepti čenakus galite pagardinti grietinės šaukšteliu.

Gaminimo eiga

1. Mėsą supjaustykite kubeliais ir ½ kiekio sudėkite į indelių apačią.

2. Daržoves supjaustykite stambiai ir sumaišykite su druska bei pipirais.

3. Daržovių mišinį dėkite į indelius ant mėsos ir likusią mėsą sudėkite ant viršaus.

4. Į indelius supilkite vištienos sultinį ir sudėkite laurų lapus.

5. Indelius su čenakais dėkite į orkaitę įkaitintą iki 160 °C temp. ir kepkite su garų funkcija apie 60 min.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai