Cezario salotos – klasika, kurie niekada neatsibosta. Ir čia vienas esminių dalykų – padažas. Pagaminkite padažą cezario salotoms ir mėgaukitės ne tik skaniu, bet ir sveiku patiekalu.

Gaminimo eiga

1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite juostelėmis ir sumaišykite su aliejumi, druska, pipirais, malta paprika ir smulkinta česnako skiltele.

2. Karšto oro gruzdintuvę įkaitinkite iki 180 °C temp. Vištienos krūtinėlę kepkite apie 20 min.

3. 2 šaukštus majonezo, česnako skiltelę, ančiuvius, citrinos sultis dėkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.

4. Forminę duoną supjaustykite kubeliais ir kepkite 180 °C temp. 7–8 min.

5. Nuplautus salotų lapus sumaišykite su gautu padažu.

6. Ant salotų lapų dėkite iškepusią vištienos krūtinėlę, plonais šiaudeliais pjaustytą mėlynąjį svogūną. Cezario salotas apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir suberkite duonos skrebučius.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai