aA
Telekomunikacijų bendrovė "Tele2" atnaujino savo interneto tinklalapį ( www.tele2.lt) ir gana greitai ketina sukurti tinklalapius kiekvienai paslaugos rūšiai. "Tele2" atstovas spaudai Andrius Kasparavičius BNS sakė, kad išsamią informaciją apie bendrovės teikiamas paslaugas vartotojai artimiausiu metu galės sužinoti internete.
"Daugiau apie "Tele2" teikiamas paslaugas "X GSM" ir "Tele2.Mobile" bus galima sužinoti specialiai šioms paslaugoms sukurtose svetainėse", sakė A. Kasparavičius.

Informacijos apie "X GSM" paslaugas bus galima rasti tinklalapyje www.xgsm.lt, o apie paslaugą "Tele2.Mobile" - tinklalapyje http://www.tele2mobile.lt

A. Kasparavičius sakė, kad pagrindiniame bendrovės interneto tinklalapyje (www.tele2.lt ) bus pateikiama informacijos apie bendrovę, veiklos naujienas, kontaktus, įvairius pranešimus ir kita.

"Tele2" yra Švedijos koncerno "NetCom" įmonė, Lietuvoje jau teikianti DCS 1800 MHz dažnio mobiliojo ryšio paslaugas. Trečiadienį Susisiekimo ministerija nutarė bendrovę skelbti ir trečiosios GSM 900 MHz mobiliojo ryšio licencijos konkurso laimėtoja.

BNS
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0