aA
Teisingumo ministras Remigijus Šimašius, kuriam dėl įvykių Garliavoje opozicija ruošia interpeliaciją, teigia, jog įstatymai šioje situacijoje surašyti pakankamai gerai, o trūksta tik noro jų laikytis.
R.Šimašius apie įvykius Garliavoje: matau tiktai nenorą įvykdyti teismų sprendimus
Remigijus Šimašius
© DELFI / Audrius Solominas

Tokią poziciją R. Šimašius išdėstė Seime vykstant Vyriausybės valandai, socialdemokrato Vytenio Andriukaičio paklaustas, ar pakankamas teisinis reguliavimas.

„Matau tiktai nenorą įvykdyti teismų sprendimus ir tam tikrą neįgalumą tą nenorą įveikti“, - kalbėjo R. Šimašius, pažymėdamas, kad įstatyminė bazė, jo nuomone, yra pakankama.

Jam kiek paprieštaravo socialinės apsaugos ir darbo ministras Donatas Jankauskas, išreiškęs viltį, kad įstatyminė bazė Seime bus patobulinta.

DELFI primena, jog po nepavykusio bandymo Drąsiaus Kedžio dukrą perduoti jos motinai Laimutei Stankūnaitei, interpeliaciją R. Šimašiui inicijuoti nutarė „Tvarkos ir teisingumo“ partijso frakcija Seime.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0