aA
"Rinkimai 2000" projektas tęsiamas. Šiandien DELFI "chat'e" dalyvavo Seimo narys, Centro sąjungos kandidatas Regimantas Čiupaila. Kaip DELFI sakė matematikos mokslų daktaras ir programuotojas R.Čiupaila, šis "chat'as" jam nebuvo "ne pirmas ir ne paskutinis".
Regimantas Čiupaila
Regimantas Čiupaila
"Dvi valandas sėdėjau maloniai", sakė R.Čiupaila apie pokalbį su internautais. Nepaisant to, auditorija kandidatas į Seimo narius patenkintas nebuvo. Pasak jo, į chat'ą susirinko "paprasti" internautai, kuriuos R.Čiupaila apibūdino kaip "linksmuolius berniukus chuliganus".

R.Čiupailai nepatiko atsakinėti į klausimus, atsakymus kuriems buvo galima rasti LCS programoje. Centro sąjungos narys taip pat pastebėjo, jog "chat'o" dalyviai neatidūs, skaito tik paskutinę internetinio pokalbio eilutę.

R.Čiupaila paminėjo net kelis įsimintiniausius "chat'o" dalyvius. Kandidatas įsidėmėjo "Starkus" ir "Krizas" vardais prisistačiusius internautus. Apie "Landzbergiz" vardu pasivadinusį "chat'o" dalyvį R.Čiupaila sakė, jog pastarasis yra "įkyrus, bet nedurnas".

R.Čiupaila "chat'e" sau pataisė nuotaiką. "Chat'ai", pasak R.Čiupailos turi ateitį.

DELFI.lt
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0