aA
Kompanija, anksčiau internete 24 valandas iš eilės rodžiusi koledžo studenčių gyvenimą, dabar publikai pristato garsųjį O.J.Simpsoną.
“Entertainment Network” svetainę “AskOJ.com” planuoja oficialiai pristatyti už savaitės. Lankytojai galės pabendrauti futbolo žvaigždei ir buvusiam neįveikiamam gynėjui klausimus bei įsigyti futbolo kamuolį su O.J.Simpsono autografu už 60 JAV dolerių (apie 240 litų).

“Aš visada norėjau ilgiau gyvai pasikalbėti su gerbėjais”, - tvirtino O.J.Simpsonas.

Interneto puslapyje galima rasti O.J. Simpsono futbolo laimėjimus bei jo žmonos Nicolės Brown Simpson ir jos draugo Ronaldo Goldmano nužudymo, už kurį O.J. Simpsonas buvo teisiamas ir išteisintas 1995, aiškinimą.

Pelnas iš svetainės atiteks labdarai, paskelbė “Enterntainment Network” viceprezidentas Bruce’as Hammilas. Anot jo, O.J. Simpsonas apie kompaniją sužinojo per “voyeurdorm.com” puslapį.

“Voyeur Dorm”, įrengęs 55 videokameras koledžo bendrabutyje, už tam tikrą mokestį internautams transliuoja šešių ar septynių merginų kasdieninį gyvenimą nepaslepiant nei vieno epizodo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0