aA
“Paranormalių reiškinių profesorius” įkūrė interneto puslapį, kuriame duoda patarimus žmonėms, gyvenantiems nameliuose ant ratų kartu su vaiduokliais.
Puslapyje rašoma, kad vieni iš vaiduoklių buvimo ženklų yra tokie: namelis sukasi net tada, kai šeimininkas negirtas, iš sienų varva kraujas ir jis dreba, nors nėra net vėjelio dvelktelėjimo.

Larry’o Weaverio puslapyje, TrailerGhost.com taip pat siūlomas vaiduoklių buvimo įrodymo reikmenų komplektą, kurio sudėtyje yra sportiniai marškinėliai ir autoriaus CD “Everybody Crazy, But Me”.

Jis sakė: “Vaiduokliai tokiose vietose apsigyvena nuo dramatiškų įvykių kaip žmogžudystė, sunkus smurtas ar audringos išgertuvės, o vis šie įvykiai ratuotų namelių parkuose tikrai ne retenybė.”

“Aš prisiekiau, kad savo gyvenime niekada nebegrįšiu į namuką ant ratų. Bet aš prisiklausiau tiek istorijų apie vaiduoklius ratuotų namelių parkuose, kad tiesiog privalėjau jas papasakoti pasauliui.”

L.Weaveris yra ne tik paranormalių reiškinių ekspertas, bet ir komikas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0