Muziejus lankytojus kviečia dalyvauti pažintinėse edukacinėse programose: „Dzūkų valgiai“, „Mūsų senolių valgiai“, „Advento, Kūčių, Kalėdų valgiai“, „Suvalkiečių valgiai“, „Pamario krašto valgiai“, „Žemaičių valgiai“, „Aukštaičių valgiai“, „Medus – ir maistas, ir vaistas“, „Gydomosios arbatos“, „Lašinių fiesta“, „Velykų margučiai“ ir kt.
Muziejus įdomus tiems, kuriems rūpi lietuvių tautos kulinarijos paveldas, mitybos kultūros raida, vaišių papročiai, tradicinės šventinių, apeiginių ir kasdienių valgių gamybos technologijos bei receptai.
Top naujienos
FNTT visoje Lietuvoje atliko 40 kratų: dėl galimai apgaule įgytų 4 mln. eurų – įtarimai 9 asmenims (9)
Devyni asmenys įtariami apgaule galėję įgyti per 4 mln. eurų Europos Sąjungos ( ES )...
Prieš su ruse kovoti nesutikusią lietuvę – kibernetinė ataka: akivaizdu, kad tai kažkam labai nepatiko
Po to, kai Lietuvos bokso federacija savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje paskelbė...