aA
Sūrskis: Ale tu matai, Mauzeri, vis tik pasakysiu tau kaip veterinaras veterinarui, paukščių gripas atėjo ir į Lietuvą. Netgi sukonkretinčiau – į pačią jos širdį.
Mauzeris: Taigi skaičiau, kad aplenkė Lietuvą.

Sūrskis: Deja, deja. Seimo kancleris Kregždė jau ligoninėj. Sako, tipiškas paukščių gripo atvejis. Galvojo, praskris su privilegijomis ir tik, jablynkšt, temperatūra – ir viskas.

Mauzeris: Ale matai, kaip žmogus pagavo gripą prieš pat atleidimą iš pareigų.

Sūrskis: Matai, labai patogi pavardė paukščių gripui – Kregždė. Vat Vyriausybės kanclerį reikia atleisti, ir žmogus mielai pagulėtų ligoninėj, bet gripas nestveria – pavardė gripui atspari – Kaminskas.

Mauzeris: Jo, jo, jeigu Kaminskas būtų Kregždinskas, Račkys būtų Kregždys, O Brazauskas – Kregždauskas, tai jau trise gulėtų vienoj palatoj ... Įdomu, kas laukia kanclerio Kregždės?

Sūrskis: Nu yra nustatyta paukščių gripo gydymo tvarka. Utilizacija. Bus perdirbtas į paukščių miltus.

Mauzeris: Aš girdėjau, kad šitas paukščių gripas yra išpūstas dalykas, lygiai taip pat, kaip kažkada kempinligė arba Turniškių kotedžų skandalas.

Sūrskis: O kur jau čia panašumas?

Mauzeris: Nu kai išpūtė kempinligės burbulą, tai niekas nepirko jautienos. O kai išpūtė kotedžų skandalą – tai ir kotedžų niekas neperka. Net sugrąžinti pasiruošę.

Sūrskis: .Ne, ne...Kregždė išgyveno net prie Landsbergio, net prie Vagnoriaus, prie Juršėno išsilaikė, o prie Paulausko tai gi gali daryti ką nori, o jis ligoninėj. Čia rimtas paukščių gripas, o ne burbulas...

Norite pasiūlyti idėjų "Dviračio šou"? Rašykite - dviratis@lnk.lt

"Dviračio šou"
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0