Ingredientai
juodujų lęšių
150
g
saliero stiebas
1
vnt.
morka
1
vnt.
pievagrybių
250
g
svogūnas
1
vnt.
paprika
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
Druska
pagal skonį
Juodieji pipirai
pagal skonį
Gaminimo eiga
1. Išverdame lęšius, kaip nurodyta ant pakuotės. Pasūdome likus 10 min. iki virimo pabaigos.
2. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome. Morką, salierą ir papriką supjaustome kubeliais. Pievagrybius – skiltelėmis.
3. Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejaus. Dedame svogūnus, česnakus, salierą, morka ir maišant kepame 4-5 minutes.
4. Dedame grybus ir papriką. Pagardiname druska, pipirais ir kepame, kol iškeps daržovės.
5. Dedame lęšius, permaišome ir pakepame viską kartu dar 2 minutes.
Skanaus!
Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Sveikas receptas.
Atsiliepimai