Ingredientai
kiaulienos nugarinės kepsnių
2
vnt.
aliejaus
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
obuolio
1
vnt.
sojų padažo
1
v. š.
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
IKI čiobrelių
1
šakelė
žaliosios citrinos
1
vnt.
IKI salotų lapų
1
sauja
anakardžių riešutų
0.5
saujos
Gaminimo eiga
1. Kiaulienos kepsnius dėkite į įkaitintą keptuvę su aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių 5–6 min., kol apskrus, iškepus leiskite pastovėti 3–4 min.
2. Obuolį supjaustykite pusiau ir griežinėliais. Į dubenį pilkite sojų padažą, alyvuogių aliejų, dėkite čiobrelių lapelius, išspauskite žaliosios citrinos sulčių, pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite.
3. Į lėkštę dėkite salotų lapus, pjaustytą obuolį, keptą kiaulieną, užpilkite padažu ir užberkite skrudintų anakardžių riešutų.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai