Ingredientai
miltų
2
v. š.
MANTINGA sluoksniuotos tešlos be mielių
1
lapelis
IKI grietinėlės
200
ml
maskarponės sūrio
2
v. š.
žaliosios citrinos
1
vnt.
braškių sirupo
2
v. š.
gervuogių
1
sauja
šilauogių
1
sauja
auksaspalvio sirupo
1
v. š.
miltelinio cukraus
1
v. š.
mėtų lapelių
3
vnt.
Gaminimo eiga
1. Ant stalo pabarstykite miltų, dėkite MANTINGA tešlą ir ją supjaustykite trikampio formos juostelėmis, sudėkite į skardą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–12 min.
2. Į maišymo indą supilkite grietinėlę, maskarponės sūrį, išspauskite 1 žaliosios citrinos sultis, pilkite braškių sirupą. Viską plakite iki vientisos ir standžios konsistencijos.
3. Į norimą indą sudėkite gervuoges bei šilauoges, užpilkite sirupu, įdėkite miltelinio cukraus ir maišykite tol, kol uogos pasidengs.
4. Į lėkštę dėkite tešlą, maskarponės kremą, uogas ir papuoškite IKI mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai