Ingredientai
Kiaušiniai
6
vnt.
Cukrus
6
vnt.
Kvietiniai miltai
2
šaukšteliai
Moliūgų sėklų miltai
2
šaukštai
Citrinos
1
vnt.
Maskarponės sūris
500
g
Grietinėlė 35% riebumo
200
g
Sirupas
100
ml
Cukrus
50
g
Uogos
500
g
Porcijos: 6
„Rimi“ dalijasi skaniu vyniotinio receptu.
Gaminimo eiga
1. Išplakite kiaušinius su cukrumi iki standžių putų.
2. Sumaišykite abejus miltus, įtarkuokite citrinos žievelę. Juos suberkite į kiaušinių masę, išmaišykite.
3. Masę paskleiskite per visą kepimo skardą ir kepkite 10–13 min. 170 °C.
4. Išplakite maskarponės sūrį, grietinėlę, sirupą ir cukrų.
5. Ant atvėsinto iškepto pagrindo tepkite maskarponės ir grietinėlės kremą, sudėkite uogas. Vyniokite išilgai.
Skanaus!
Atsiliepimai