Ingredientai
Vištų blauzdelės
8
vnt.
Majonezas
3
šaukštai
Česnakai
5
skiltelės
Druska
0.5
šaukštelio
Pipirai
0.25
šaukštelio
Kmynai
2
šaukšteliai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Majonezą sumaišykite su išspaustu česnaku, druska, pipirais, tarkuotu muskatu ir kmynais.
Mišiniu aptepkite blauzdeles, sudėkite į dubenį ir apliekite marinato likučiu.
Marinuokite per naktį šaldytuve.
Kepimo popieriumi ištieskite skardą.
Nuo blauzdelių pirštais nubraukite marinato perteklių.
Blauzdeles sudėkite ant skardos, geriau, kad jos nesiliestų viena su kita.
Aptepkite aliejumi ir dėkite kepti į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Kepkite apie 40 minučių.
Atsiliepimai