Ingredientai
Miltai
500
g
Sviestas
350
g
Cukrus
120
g
Kiaušiniai
2
vnt.
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Cinamonas
1
šaukštelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Sviestą su cukrumi išsukite iki baltumo.
Suberkite cinamoną, vanilinį cukrų ir vėl gerai išsukite.
Paskui, sudėjus kiaušinius ir miltus, užminkykite tešlą.
Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą valandai.
Atšalusią tešlą „sumalkite“ mėsmale. Trumpas tešlos virveles suimkite ir tvirtai suspauskite viename gale.
Sausainius sudėkite ant
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.
Apiberkite cukraus pudra.
Atsiliepimai