Ingredientai

Miltai 500 g
Cukrus 120 g
Vanilinis cukrus 1 šaukštelis
Cinamonas 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Sviestą su cukrumi išsukite iki baltumo.

Suberkite cinamoną, vanilinį cukrų ir vėl gerai išsukite.

Paskui, sudėjus kiaušinius ir miltus, užminkykite tešlą.

Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą valandai.

Atšalusią tešlą „sumalkite“ mėsmale. Trumpas tešlos virveles suimkite ir tvirtai suspauskite viename gale.

Sausainius sudėkite ant

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Apiberkite cukraus pudra.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai