Ingredientai
Vištiena
800
g
Česnakai
20
g
Druska
žiupsnelis
Pipirai
žiupsnelis
Moliūgai
800
g
Kuminai
žiupsnelis
Salierų stiebai
200
g
Morkos
120
g
Jalapeno pipirai
80
g
Cukinijos
200
g
Svogūnai
150
g
Sviestas
150
g
Porcijos: 4
Halinos Višnevskajos receptas.
Gaminimo eiga
Vištienos šlaunelių mėsą įtriname su druska, pipirais ir česnakais, marinuojame apie 2 val., tuomet supjaustome stambiais kubeliais kaip ir apkepame ant aliejaus 5 minutes.
Visas daržoves supjaustome stambiais kubeliais ir apkepame ant sviesto.
Atskirai apkeptą mėsą bei daržoves sudedame į puodą, užpilame karštu sultiniu ir viską kartu troškiname 10 min. puode ant viryklės arba orkaitėje 20 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Paruoštą troškinį pateikiame su prieskoninėmis žolelėmis ir su keptomis bandelėmis arba lavašu.
Atsiliepimai