Ingredientai
Špinatai (šaldyti)
2
puodeliai
Svogūnai
1
vnt.
Kiaušiniai
3
vnt.
Parmezano sūris
1
puodelis
Malti džiūvėsėliai
5
šaukštai
Sviestas
2
šaukštai
Druska
2
žiupsneliai
Pipirai
1
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Šaldytus špinatus atšildykite ir nuvarvinkite skystimą.
Į dubenį sudėkite špinatus, suberkite tarkuotą kietąjį sūrį, maltus džiūvėsėlius, įmuškite kiaušinius, įdėkite minkšto sviesto, labai smulkiai pjaustyto svogūno, įberkite druskos, pipirų ir išminkykite.
Iš tešlos lipdykite nedidelius, vieno kąsnio rutuliukus, ir dėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
Kepkite 20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Atsiliepimai