Ingredientai
Vištienos filė
6
vnt.
SANTA MARIA TERIYAKI marinatas
1
pakelis
SANTA MARIA TERIYAKI padažas
200
ml
Agurkai
1
vnt.
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Dižono garstyčios
1
šaukštas
Citrinos
2
vnt.
Cukrus
1
šaukštas
Pipirmėtės
pagal skonį
SANTA MARIA TELLICHERRY pipirai
pagal skonį
SANTA MARIA akmens druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištieną sudėkite į didelį indą ar plastikinį maišelį ir sumaišykite su TERIYAKI marinatu. Palikite pastovėti 1 val.
Vėliau kepkite kepsninėje tiesiai ant ugnies apie 3–4 min. Stebėkite, kad nepridegtų.
Baigiant kepti patepkite padažu TERIYAKI.
Supjaustykite agurkus ir svogūnus.
Sumaišykite likusias sudėtines dalis. Sudėję daržoves, viską gerai išmaišykite ir palikite pastovėti 30 min.
Patiekite mėsą su TERIYAKI padažu ir salotomis.
Atsiliepimai