Ingredientai
Miltai
400
g
Sviestas
80
g
Bananai
3
vnt.
Cukrus
150
g
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Sojų pienas
120
ml
Vanilinis cukrus
2
šaukštai
Graikiniai riešutai
100
g
Cukraus pudra
1
šaukštas
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
1. Sviestą ištirpinkite, suberkite cukrų su vaniliniu cukrumi ir maišykite, kol ištirps.
2. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į sviestą. Supilkite sojų pieną ir gerai išmaišykite. Pabaigoje sudėkite sutrintus bananus ir sukapotus graikinius riešutus.
3. Tešlą sukrėskite į riebalais išteptą stačiakampę kepimo formą ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje maždaug 40-50 min.
4. Atvėsusią duoną apibarstykite cukraus pudra ir patiekite.
Skanaus!
Atsiliepimai