Ingredientai

Pienas 2 stiklinės
Lydytas sviestas 8 šaukštai
Aliejus 125 ml
Druska pagal skonį
Porcijos: 8

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Sumaišykite pieną, druską, aliejų ir sviestą puode, užkaiskite. Kai užvirs, iš karto nukelkite nuo viryklės.

Į šį mišinį supilkite tapijokų miltus.

Įmuškite kiaušinius, suberkite tarkuotą sūrį.

Palikite mišinį 15 – 30 min. pravėsti.

Pasibarstykite rankas tapijokų miltais, užminkykite tešlą, iš suformuokite golfo dydžio rutuliukus ir sudėkite į kepimo skardą.

Kepkite rutuliukus orkaitėje 20 – 25 min., kol išsipūs ir pagels. Jie išsipučia ir pagelsta paskutines 5 ar 10 min.

Patiekite šiltus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai