Ingredientai
Pienas
2
stiklinės
Lydytas sviestas
8
šaukštai
Aliejus
125
ml
Tapijokų miltai
stiklinė
Kiaušiniai
4
vnt.
Kietasis sūris tarkuotas
2
stiklinės
Čederio sūris tarkuotas
stiklinė
Druska
pagal skonį
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Sumaišykite pieną, druską, aliejų ir sviestą puode, užkaiskite. Kai užvirs, iš karto nukelkite nuo viryklės.
Į šį mišinį supilkite tapijokų miltus.
Įmuškite kiaušinius, suberkite tarkuotą sūrį.
Palikite mišinį 15 – 30 min. pravėsti.
Pasibarstykite rankas tapijokų miltais, užminkykite tešlą, iš suformuokite golfo dydžio rutuliukus ir sudėkite į kepimo skardą.
Kepkite rutuliukus orkaitėje 20 – 25 min., kol išsipūs ir pagels. Jie išsipučia ir pagelsta paskutines 5 ar 10 min.
Patiekite šiltus.
Atsiliepimai